Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣΚ: Αχιλλέας Νυμφών - ΑΟΚ Κασσιώπη Κ20

κύπελλο ΕΠΣΚ
14 Φεβρουαρίου 2017 / 17:39

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ένας από τους δυο αγώνες, την ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ορίστηκε για Τετάρτη 15/2, αφού ο άλλος δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί.

Συγκεκριμένα στις Νυμφές θα αναμετρηθεί ο τοπικός Αχιλλέας με την Κ20, την ερασιτεχνική ομάδα του ΑΟΚ, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 15:30 με διαιτητές τους Κολυτά, Σκορδίλη, Γραικό. Να σημειώσουμε ότι στην προημιτελική φάση Αχιλλέας είχε αποκλείσει με δυο νίκες τον Ατρόμητο Στρογγυλής (2-0 και 3-0) και η Κ20 του ΑΟΚΚ την Corfu FC επίσης με δυο νίκες 4-2 και 1-0. 
Είναι το πρώτο ματς μεταξύ των δυο αντιπάλων, θα υπάρξει και ρεβάνς που έχει οριστεί για 1/3/2017 και μετά το πέρας των δυο αναμετρήσεων η ομάδα που θα περάσει θα παίξει στον τελικό της φετινής διοργάνωσης. Ένα παιγνίδι ανοικτό και από τις δυο ομάδες που έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης και θα έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. 
Σε εκκρεμότητα είναι το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού, αφού η μια ομάδα είναι η ΑΕ Λευκίμμης που έφτασε στους 4 αποκλείοντας με 0-0 και 3-0 τον Κρόνο, ενώ η άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει αφού υπάρχει εκκρεμότητα ανάμεσα σε Ολυμπιάδα και Οδυσσέα Αυλιωτών. Ως γνωστόν το πρώτο ματς δεν έγινε, δεν ήταν στην ώρα γιατρός στο γήπεδο, η ΕΠΣΚ μηδένισε την Ολυμπιάδα η οποία έκανε έφεση στην ΕΠΟ και περιμένουμε να εκδικαστεί ώστε να οριστεί το 2ο ματς και να ξεχωρίσει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Δυστυχώς η καθυστέρηση της απόφασης δεν έδωσε το δικαίωμα στην διοργανώτρια να ορίσει το δεύτερο ματς και φυσικά να ορίσει και ποια ομάδα θα έπαιζε με την ΑΕΛ. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους όσο αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού και την κυπελλούχο ομάδα για το 2017. Και αυτό γιατί πρέπει να δηλωθεί στην ΕΠΟ η κυπελλούχος ομάδα για να πάρει μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, αφού από το θεσμό αυτό η κυπελλούχος κερδίζει ένα έξτρα εισιτήριο και θα παίξει στη Γ΄ Εθνική.