Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποτελέσματα Κ-20 ΑΕΛ-ΑΟΚΚ και Κ-17 ΠΑΟΚ–ΑΟΚΚ

Κ-20 ΑΕΛ-ΑΟΚΚ
05 Φεβρουαρίου 2017 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καλύτερη η Κέρκυρα στο γήπεδο των Φαρσάλων αντιμετώπισε το πρωί της Κυριακής την ΑΕΛ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη έμεινε στο 0-0.

Στο α΄ μέρος είχαμε δυο καλές στιγμές για τον ΑΟΚΚ, σε φάουλ του Ζαϊμι στο 11΄ και Λάμπογλου στο 43΄, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν σε καμιά περίπτωση.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά είχαν ένα δοκάρι με τον Χαντζή στο 51΄ αλλά ως εκεί η καλή λειτουργία της άμυνας της Κέρκυρας δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν, ενώ από τη δική μας πλευρά θα μπορούσε να σκοράρει στο 64΄ ο Κυζιρίδης και να κλέψουμε το τρίποντο, αλλά αστόχησε 
Διαιτητές: Κουκούλης, Σούλης, Τσατσαρώνης.
ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Κυρίτσης Ι., Αναγνώστης, Καλφούτζος, Καλούσης, Κυρίτσης Θ.(79′ Γεωργακόπουλος), Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής, Μακρής(62′ Νούσιος), Τζέκα (84′ Δερμιτζάκης).
ΑΟΚ Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Βαρσαμίδης, Τρεπεκλής, Τζατζανάς, Γκίτσης, Μοκοβίλα, Κυζιρίδης, Τσάνης(54′ Νόκας), Βλάχος(74′ Γκερέκος), Μίσκου, Ζαϊμά, Λάμπογλου.

Κ-17  ΠΑΟΚ – ΑΟΚ Κέρκυρα 2-0
Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα δεν μπορείς να περιμένεις πολλά, αν μάλιστα είναι ο ΠΑΟΚ. Οι μικροί του Α. Λούβρου πάλεψαν το ματς, αν και δέχθηκαν μόλις στο 7΄ τέρμα από τον Γαϊτανίδη και εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες. Προσπάθησαν οι παίκτες του ΑΟΚΚ, όμως ένα δεύτερο γκολ στο 32΄ από τον Γκαργκαλατζίδη, έδωσε μεγάλο αέρα στους γηπεδούχους που δεν είχαν πρόβλημα στη συνέχεια, δεδομένου ότι η Κέρκυρα από το 55΄ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αποβολή Γιώτα. Από την πλευρά μας επιθετικά λίγα πράγματα, με την μεγαλύτερη φάση στο 38΄ όταν η κεφαλιά του Κουλούρη από καλή θέση πέρασε λίγο έξω.
Διαιτητές: Παππάς, Κατρατζής, Τοπουζάκης
ΠΑΟΚ (Β. Μήττας): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Βουτσάς Δ., Βρακάς, Μουτζούρης , Σαλαμούρας, Δούμτσης, Γεωργιάδης, Μανιώτης, Γκαργκαλατζίδης, Γαϊτανίδης (έπαιξαν και οι Τσιγγάρας, Καλουτσικίδης, Πουρναράς, Βουτσάς Χ., Μπούμπας).
ΑΟΚΚ (Α. Λούβρος): Παγκράτης, Γιώτας, Αυλωνίτης, Βλάχος, Ζωχιός Σπ., Κωνσταντής, Γκασίδης, Μπάρδος, Κουλούρης, Μποντίνι, Στεργίου (έπαιξαν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Αγάθος, Λάζαρης, Γκόγκος).
 
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια