Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλύτερη η Κέρκυρα στη Λάρισα-Πήρε πολύτιμο βαθμό 1-1 με την ΑΕΛ

ΑΟΚΚ
04 Φεβρουαρίου 2017 / 17:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ.Το θετικό αποτέλεσμα ήταν το ζητούμενο στη Λάρισα για τον ΑΟΚΚ, είτε νίκη είτε ισοπαλία, μπόρεσε να πάρει ένα βαθμό που είναι πολύτιμος σε αυτή τη καμπή του πρωταθλήματος.

Η Κέρκυρα σαφώς πιο ομάδα από την Λάρισα, καλύτερη, με πολύ περισσότερες καλές στιγμές, αδικείται από το αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε είναι θετικό, αφού χωρίς ουσιαστικά φάση στο 80΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά πέντε λεπτά μετά η Κέρκυρα ισοφάρισε.  
Στο α΄μέρος η Κέρκυρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μια με τον Τουράμ στο 24΄και μια διπλή με Γεωργίου αρχικά και Κόντο στη συνέχεια να σκοράρουν.
Στην επανάληψη μετριότατο ως κακό ήταν το ματς, χωρίς φάσεις, ένα σουτ του Τουράμ στο 72΄με διπλή προσπάθεια αποκρούει ο Ξενοδόχωφ, αλλά στο 80΄ οι γηπεδούχοι σκοράρουν, με κοντινό πλασέ του Ναζλίδη.  Η Κέρκυρα αντέδρασε άμεσα και στο 85΄ ισοφάρισε με κεφαλιά του Νίκιτς που αξιοποίησε κόρνερ του Επστάιν.
ΑΕ Λάρισα (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκη (67΄ Κόντορ), Τικό (46΄Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλια, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (74΄ Τσόκο), Καπό, Ναζλίδη και Αβραάμ.
ΑΟΚ Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου):  Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (67΄ Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (66΄ Ζορμπάς), Σιόντης (82΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο και Τουράμ.
 
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Σταμάτη Καταπόδη
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια