Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κρόνος έφερε ποδοσφαιριστή από Βουλγαρία

κρόνος
24 Ιανουαρίου 2017 / 21:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη για τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 έχει πολλές σελίδες ακόμη ως το τέλος. Μόλις μια αγωνιστική μετά την έναρξη του β΄ γύρου και ο ένας βαθμός που έχει επιπλέον η ΑΕΛ και είναι στην πρώτη θέση δεν λέει τίποτε, η μάχη θα δοθεί ως το τέλος.

Βέβαια η ομάδα της Λευκίμμης έκανε πέντε μεταγραφές το Γενάρη, ο Κρόνος ουσιαστικά μία του Νικολάου, αλλά έχουμε ακόμη μια βδομάδα και όλα φαίνονται ανοικτά και για επιπλέον προσθήκες.  
Ο Κρόνος έφερε από την Βουλγαρία ποδοσφαιριστή τον Κριστιάν Ντιμιτρόφ, για να τον εντάξει στη δύναμή του, έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική της γειτονικής χώρας, στην Σπαρτάκ Πλζεν, στη Φιλιππούπολη και ο φακός τον συνέλαβε έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε με την άφιξη του (φωτό). Σίγουρα είναι υπέρβαση για τον πρόεδρο κ. Ι. Καραϊσαρλή και την ομάδα του Κρόνου, που θέλει να πάρει αυτό που έχασε πέρσι,  το πρωτάθλημα και να κάνει το παραπάνω βήμα. 
Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι η μόνη μεταγραφική κίνηση του Κρόνου ως το τέλος του μήνα που τελειώνουν οι μεταγραφές, δεν ξέρουμε η ΑΕΛ αν απαντήσει, αν και οι δηλώσεις του τεχνικού Ι. Σφακιανάκη που μας έκανε πρόσφατα, μιλούσαν για πλήρες ρόστερ.