Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ετοιμάζεται ο ΑΟΚΚ για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό

ΑΟΚΚ
19 Ιανουαρίου 2017 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσγειωμένοι είναι όλοι στην Κέρκυρα, μετά την τεράστια και ιστορική νίκη με 4-1 στο Περιστέρι, έβαλαν από το ίδιο βράδυ τα κεφάλια κάτω και σκέφτονται το επόμενο ματς

με τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσουν εδώ στο ΕΑΚΚ, την Κυριακή στις 19:30.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου, που ήταν προσγειωμένος αμέσως μετά το ματς και στις δηλώσεις του μεταξύ των άλλων είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν υπάρχει χρόνος για χαρές ή για λύπες αν υπήρχε αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί ιδιαίτερα αυτό τον μήνα τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ κοντινά και θα πρέπει να σκεφτούμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που έχουμε σε λίγες μέρες».

Ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι πολύς, αφού η αποστολή επέστρεψε την Πέμπτη στο νησί, σε δυο προπονήσεις Πέμπτη και Παρασκευή και ένα χαλάρωμα το Σάββατο θα ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τους Πράσινους από τους οποίους έχασε στις 9/1/2017 στη Λεωφόρο με 1-0 στο ματς της 2ης αγωνιστικής που ήταν εξ αναβολής. Βέβαια στο ματς εκείνο οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και για τις δυο ομάδες, όμως το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 83΄με γκολ του Λέτο θεωρείται άδικο για την ομάδα μας που άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. 

Η Κέρκυρα και ο Μ. Γρηγορίου ξέρουν τον Παναθηναϊκό και αυτός μας ξέρει, το ματς της Κυριακής θα είναι καθαρά αγώνας τακτικής στη σκακιέρα του ΕΑΚΚ και η Κέρκυρα θέλει να πετύχει μια ακόμα νίκη, όχι απλά για το πρεστίζ αλλά για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το στόχο της γρήγορης παραμονής.

Στο γήπεδο αναμένεται πολύ κόσμος, αφού το τελευταίο αποτέλεσμα έχει ξεσηκώσει τους φιλάθλους, υπάρχει βέβαια και ο μεγάλος αντίπαλος ο ποίος θα έχει και αυτός τους δικούς του φιλάθλους, είτε από το νησί μας, είτε από κοντινούς νομούς.  Η ΠΑΕ ήδη ε΄χει ανακοινώσει τις τιμές των εισιτηρίων που στο ματς αυτό θα είναι λίγο υψηλότερες από τις συνηθισμένες, αντί 10 ως 30€ εισιτήρια θα ξεκινάνε από 15€ και θα φτάνουν στα 50€ για τις θέσεις VIP  όμως. Στα γνωστά σημεία (γραφεία ομάδας, puplic, ηλεκτρονικά) έχει ξεκινήσει η διανομή, πάντα απαραίτητη ταυτότητα και ΑΜΚΑ, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου το Σάββατο θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11:00 ως τις 15:00, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν στις 11:00 καιθα μείνουν ως την έναρξη του ματς. 
   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια