Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήπειρος και εναλλακτικός τουρισμός σε έκθεση στο Αμβούργο

Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού
17 Ιανουαρίου 2017 / 11:02

ΑΜΒΟΥΡΓΟ. Στην Έκθεση Reisen Hamburg, που είναι εξ΄ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού

και θα διεξαχθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου στο Αμβούργο της Γερμανίας θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της βόρειας Γερμανίας στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 80.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες. Αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών και καταναλωτών, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των υπαίθριων δραστηριοτήτων (Outdoor-Activities), της κρουαζιέρας της ποδηλασίας.
Η προτιθέμενη συμμετοχή εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Ηπείρου να προωθήσει με ταχύτερους ρυθμούς αυτό το εξελισσόμενο στην Ελλάδα είδος διακοπών. Η Ήπειρος διαθέτει πολύ μεγάλες δυνατότητες στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού, ευρισκόμενη σε ένα σημείο όπου o επισκέπτης σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει μέρη που απλώνονται από τις βραβευμένες ακρογιαλιές ως τη 2η κορυφή της Ελλάδας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη θερμή Ηπειρώτικη φιλοξενία.


Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργοτερο ως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο e-mail: [email protected] (υπόψη Ηλία Γκαρτζονίκα, τηλ 26510 87141) . Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το στείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 141) ως Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 14:00 (Reisen Hamburg www.reisenhamburg.de).

πηγή: epirusgate