Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μ. Σάντα αποκτήθηκε από την ΑΕ Λευκίμμης

επσκ
11 Ιανουαρίου 2017 / 19:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Η Λευκίμμη πήρε τον έμπειρο Μπριλάκη (φωτό με τον πρόεδρο κ. Σπ. Μάστορα), αλλά κοιτάει και το αύριο και για το λόγο αυτό φρόντισε να επενδύσει σε ένα νεαρό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή τον Μάριο Σάντα, που αγωνίζεται σαν αριστερός μέσος στον ΑΟ Κάβος.

 Ένας παίκτης που του ανήκει το μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει και να μένει προσγειωμένος. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σάντα. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας».
Βέβαια οι πληροφορίες από τον Νότο αναφέρουν ότι δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή αυτή της «Βασίλισσας», αλλά θα κάνει και άλλη προσθήκη και ίσως όχι μόνο μία. Αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες, παρ΄ ότι με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης υπάρχει πλούσιο υλικό στην ΑΕΛ για να φτάσει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια