Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήλθε, προπονείται, υπογράφει ο Μεντί

Κρόνος
29 Δεκεμβρίου 2016 / 18:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πάρα πολλά περιμένουν στον Κρόνο από τον έγχρωμό επιθετικό από τη Σενεγάλη Κριστιάνο Μεντί ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης είναι στο νησί μας για να συζητήσει και ουσιαστικά να κλείσει τη μεταγραφή του από την ΑΕΠ Λαυρεωτική στον Κρόνο Αργυράδων.

Ο 25χρονος κεντρικός κυνηγός είναι παντρεμένος στο Αγρίνιο και έχει δυο παιδιά, συναντήθηκε δε με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Ξάνθη, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Ν. Μηνά και τον Γεν. αρχηγό Θ. Καββαδία (φωτό). 
Πέμπτη απόγευμα στο γήπεδο του Περιβολίου ο Μεντί κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει, αφού ρυθμιστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης ανήκει στην ΑΠΕ Λαυρεωτική που παίζει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ. Ανατολικής Αττικής (είναι στην 7η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες), φαίνεται ότι η μεταγραφή είναι απίθανο να χαλάσει, ενώ στον Κρόνο προσδοκούν ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ ο πανύψηλος (1.93μ.) επιθετικός, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων στην Β΄ Εθνική την περίοδο 2013-14.  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια