Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίζουν μπάλα για τον Άλεξ στις Καρουσάδες

Όλυμπος
29 Δεκεμβρίου 2016 / 18:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε το «Προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα» και η Ολυμπιάδας Καρουσάδων για φιλανθρωπικό σκοπό, συνηθίζεται τις Άγιες Μέρες, να έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

Διοργανώνουν αγώνες για την ενίσχυση του Άλεξ την Παρασκευή 30/12/2016 στο «προπονητικό κέντρο Κέρκυρας του ΠΑΟΚ», με την παρουσία ακαδημιών, δυο διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών και ενός φιλικού ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες του Βορρά.
Θα γίνουν πρώτα αγώνες ανάμεσα στις ακαδημίες του Προπονητικού κέντρου και τις αντίστοιχες του Ολύμπου για παιδιά ηλικιών γεννηθέντων 2004-05 και 2006-07, με ώρα έναρξης 13:00. Στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό παιγνίδι η ομάδα της Ολυμπιάδας με την αντίστοιχη του Εθνικού Περουλάδων, σε μια γιορτή-κάλεσμα ανθρωπιάς και ενίσχυσης για να βοηθηθεί ένας συνάνθρωπος μας, ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα. Το κάλεσμα είναι σε όλη τη Βόρεια Κέρκυρα να παρευρεθεί και να βοηθήσει οικονομικά, με την αγορά μια πρόσκλησης που κοστίζει συμβολικά πέντε ευρώ. 
Αλλά και λόγω των ημερών αυτοί που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά θέλουν να βοηθήσουν τον σκοπό του τουρνουά, μπορούν να πάρουν μια πρόσκληση για να βοηθήσουν να πετύχει ο σκοπός, που είναι ανθρώπινος και αναγκαίος.    
 «Η παρουσία σας θα δώσει δύναμη στον Άλεξ. Σας περιμένουμε. Όλοι μαζί μπορούμε» αυτό είναι το κεντρικό κάλεσμα των διοργανωτών, ας μην το αγνοήσουμε.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια