Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος πρόεδρος στον Αστέρα ο Σπ. Κουρτέσης

Αστέρας Πετριτή
28 Δεκεμβρίου 2016 / 17:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχε παραιτηθεί στο Δ.Σ. της ομάδας στις 21/12/2016 ο επί 13 χρόνια πρόεδρος του Αστέρα κ. Αντώνης Κουρτέσης, είχε γίνει δεκτή η παραίτησή του και το Δ.Σ. σε συνεδρίαση του στις 27/12 εξέλεξε νέο πρόεδρο τον κ. Σπύρο Κουρτέση, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι για να οδηγήσει την ομάδα του Πετριτή για τα υπόλοιπο της σεζόν στην Γ΄ Εθνική και όχι μόνο.

Έχουμε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. με τον πρώην πρόεδρο να παραμένει σαν υπεύθυνος παιδικής ομάδας. Η σύνθεση του Δ.Σ. όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της 27/12/2016 έχδει ως εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Κουρτέσης
Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Στούπας 
Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Παγκράτης 
Ταμίας: Φώτης Παγκράτης 
Τεχνικός Διευθυντής: Δημήτρης Βλαχόπουλος 
Γενικός αρχηγός: 1)Κωνσταντίνος Καλούδης
2) Γεώργιος Γεωργοπάλης 
Υπεύθυνος Τύπου: Χαράλαμπος Παγκράτης
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Γιαννούλη
Υπεύθυνος Παιδικής ομάδας: Αντώνιος Κουρτέσης 
Υπεύθυνος Γηπέδου: 1)Κωνσταντίνος Παγκράτης 2) Σπύρος Γεωργοπάλης 
Μέλη: 
1)Σπύρος Στούπας 
2)Στέφανος Λέσσης 
3)Αντώνης Καλησπεράτης
 
Στην προπόνηση
 
Εν τω μεταξύ η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Γιάννη Χονδρογιάννη να έχει ανακοινώσει ότι 27, 28, 29 θα κάνει προπόνηση η ομάδα, θα δοθεί στη συνέχεια μικρή άδεια στους παίκτες για την Πρωτοχρονιά και θα επιστρέψουν από Δευτέρα στις προπονήσεις ενόψει  του δύσκολου παιγνιδιού με την Αμβρακία στις 8/1/2017. Παράλληλα το ψάξιμο για την ενίσχυση της ομάδας  συνεχίζεται όπως και η προσπάθεια της επιστροφής του Νίκου Γεωργοπάλη, που βρέθηκε για τις γιορτές στην Κέρκυρα και προπονήθηκε  με την ομάδα, ενώ έβγαλε και την καθιερωμένη φωτό με τον προπονητή Ι. Χονδρογιάννη. Μια περίπτωση ιδανική για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας, αν και επαγγελματικά εργάζεται στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής και μάλιστα αγωνίζεται στην ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου, αλλά σίγουρα η αγάπη για το χωριό και την ομάδα στην οποία έπαιζε από μικρός μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ένα στόπερ, ένα πλάγιο μπακ, δυο μέσους και 1-2 επιθετικούς είναι οι σημερινές ανάγκες του Αστέρα και εκεί στρέφει όλη του την προσοχή, παρ΄ ότι τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολυτέλειες, αλλά το Δ.Σ. δείχνει αποφασισμένο να κάνει την υπέρβαση για να βοηθηθεί η ομάδα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια