Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάχη και στις μεταγραφές Κρόνου - ΑΕΛ. Απέκτησε τον Σπ. Νικολάου ο Κρόνος από ΑΟΒ

Κρόνος
23 Δεκεμβρίου 2016 / 21:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη ανάμεσα σε Κρόνο Αργυράδων και Λευκίμμη έχει δυο στόχους φέτος το πρωτάθλημα (κυρίως) και το κύπελλο της ΕΠΣΚ και για το λόγο αυτό έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ,

σε βαθμό που να έχουν ξεχωρίσει αρκετά από τις υπόλοιπες ομάδες και ως το τέλος του πρωταθλήματος η διαφορά θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο, δεν υπάρχει ομάδα να μπει ανάμεσά τους. Η μάχη στην κορυφή φέρνει τον Κρόνο στην 1η θέση με ένα βαθμό διαφορά, μετά από  10 αγωνιστικές, ενώ στο κύπελλο μετά το 0-0 που αναδείχθηκαν οι ομάδες την Τετάρτη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ρεβάνς στις 11/1/2017.

Όμως μάχη δίνουν οι δυο ομάδες και στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης και θεωρούν ότι στο νησί είναι δύσκολο να πάρεις παίκτες από άλλη ομάδα αυτή την εποχή, έτσι έχουν τρέψει το βλέμμα τους εκτός νησιού. Η ΑΕΛ όπως αναφέραμε και χθες πήρε Θ. Πατηνιώτη  και Δ. Αναστασιάδη τελευταίες ομάδες τους ο ΟΦΗ και ο Θεσπρωτός, ενώ ο Κρόνος δεν έμεινε απαθής. Έκλεισε και είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ο Σπύρος Νικολάου ένα γρήγορος πλάγιος επιθετικός, παίζει και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει δυνατότητα να παίξει και κεντρικός κυνηγός, είναι 24 χρονών. Γεννήθηκε στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, ξεκίνησε από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ήταν βασικός από 14-18 χρόνων όταν και πήγε στη  Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζοντας με το ταλέντο του. Μετά στη Δόξα Κρανούλας για δύο χρόνια στη Γ΄Εθνική με πολλές συμμετοχές και γκολ, στη συνέχεια στον Εθνικό Φιλιππιάδας , ενώ η άνοδος του Κεραυνού Θεσπρωτικού στη Γ΄ Εθνική το 2013 – 14 τον ωθεί να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον ΑΟ Βελισσαρίου, κερδίζοντας δυο πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηπείρου. Να σημειώσουμε ότι ο Χ. Τσάνης ήταν συμπαίκτης του, αποκτήθηκε επίσης από τον ΑΟ Βελισσάριος το καλοκαίρι και όπως ο ίδιος δήλωσε, του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κρόνο, τον πρόεδρο και τους παίκτες.

Αναμένονται  βέβαια τις επόμενες μέρες και άλλες μεταγραφικές κινήσεις από δυο ομάδες που έχουν ανεβάσει πάρα πολύ ψηλά την πήχη και αναμένεται μια μάχη ως το τέλος με αβέβαιο νικητή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια