Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμος για την εγκατάσταση και λειτουργία του δεματοποιητή στο Τεμπλόνι ο Δήμος

σκουπίδια
23 Δεκεμβρίου 2016 / 15:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτοιμος να προκηρύξει το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση της ενδιάμεσης λύσης διαχείρισης των σκουπιδιών με τη χρήση του δεματοποιητή, είναι ο Δήμος Κερκύρας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες στον Τύπο, 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ) Διακηρύσσει: Δημόσιο μειοδοτικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, προϋπολογισμού 198.800,00 € πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α., προς επιλογή  αναδόχου για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης υπηρεσιών «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ».
 
Ο διαγωνισμός αφορά στην παροχή των υπηρεσιών για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τα ειδικότερα στα οικεία έγγραφα τα σύμβασης περιγραφόμενα. Με δεδομένο ότι η ποσότητα εισερχομένων σύμμεικτων απορριμμάτων που θα τύχει επεξεργασίας από τον ανάδοχο ανέρχεται σε 7100 τόνους, ήδη με την παρούσα επισημαίνεται, πως στην περίπτωση που  εντός δύο (2) μηνών δεν έχει προσκομιστεί η προβλεπόμενη ποσότητα, ο χρόνος ισχύος της σύμβασης δύναται με απόφαση της αναθέτουσας αρχής, να επεκταθεί μέχρι της εξαντλήσεως της ποσότητας των 7100 τόνων απορριμμάτων.
Δεκτοί στον παρόντα ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό γίνονται: κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή ένωση αυτών των προσώπων ή των φορέων συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών συμπράξεων επιχειρήσεων που προσφέρει στην αγορά παροχή τέτοιων υπηρεσιών.