Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο παιγνίδι ΑΕ Λευκίμμης - Κρόνος

Κύπελλο ΕΠΣΚ
20 Δεκεμβρίου 2016 / 18:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ είναι προγραμματισμένοι για Τετάρτη 21/12, με την Ένωση να ενημερώνει ότι αλλάζει η ώρα έναρξης όλων των παιγνιδιών και αντί 14:45 θα ξεκινήσουν όλοι στις 15:00.

Στην φάση αυτή οι αγώνες είναι διπλοί και ρεβάνς των παιγνιδιών αυτών θα έχουμε Τετάρτη 11/1/2017, οπότε οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.  
Το μεγάλο, πολύ μεγάλο παιγνίδι θα λέγαμε, κάποιοι το χαρακτηρίζουν και πρόωρο τελικό θα γίνει τη Λευκίμμη όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και κυπελλούχο 2016 Κρόνο Αργυράδων. Ένα ματς που ξεσηκώνει τους ανθρώπους του Νότου, αφού αυτές οι δυο ομάδες δεν είναι απλά στις δυο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1, αλλά θα δώσουν τη μάχη ως το τέλος του πρωταθλήματος για τον τίτλο που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Βέβαια ο στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο και με βάση τη δυναμικότητα που έχουν φέτος όποια ομάδα περάσει στην ημιτελική φάση, θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες φέτος είχαν συναντηθεί για το θεσμό του πρωταθλήματος πριν έξι εβδομάδες στο Περιβόλι (έδρα του Κρόνου) και μετά από συγκλονιστικό ματς ήλθαν ισόπαλες 2-2.
Στα άλλα παιγνίδια έχουμε ένα αμφίρροπο ζευγάρι στο το ντέρμπι του Βορά, Ολυμπιάδα-Οδυσσέας που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες ξανά το Σάββατο 17/12 για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο και κέρδισε 4-2 η ομάδα των Καρουσάδων, ενώ στα άλλα δυο ματς υπάρχουν φαβορί, η Κ-20 του ΑΟΚΚ απέναντι στην Κέρκυρα ΠΟ και ο Αχιλλέας απέναντι στον Ατρόμητο που είναι δυο κατηγορίες πιο κάτω. 
Οι αγώνες και οι διαιτητές όπως ορίστηκαν είναι:
ΑΕ Λευκίμμης - Κρόνος 
Διαιτητές: Γιούργας, Σκορδίλης, Μίχος.  
Ατρόμητος Στρογγυλής - Αχιλλέας Νυμφών
Διαιτητές: Καββαδίας, Βλάσσης Θ., Μίαρης.
Κ-20 ΑΟΚΚ - Κέρκυρα ΠΟ
Διαιτητές: Τόμπρος, Γραικός, Σταμάτης.
Ολυμπιάδα - Οδυσσέας
Διαιτητές: Νικόπουλος, Καλιβιώτης, Μιχαλάς.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια