Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Αστυνομία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Αστυνομία σε μια προσπάθεια ενίσχυσης συλλόγων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων διοργανώνει σε εθνικό επίπεδο, συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτη ανάγκης.

20
Δεκεμβρίου / 2016

Στην Κέρκυρα τα είδη συγκεντρώνονται σε ειδικό καλάθι που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας και θα διατεθούν για την κάλυψη  των αναγκών του Χαμόγελου του Παιδιού καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κέρκυρας.
Επιπλέον για ενίσχυση της παραπάνω δράσης, διοργανώνεται  από την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A), την Παρασκευή 23.12.2016 στις 17.30, φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Συλλόγων της Κέρκυρας , στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του νησιού. Στον αγώνα οι θεατές αντί εισιτηρίου μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο

Παράλληλα το τελευταίο χρονικό διάστημα  πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας από παιδιά παιδικών σταθμών της Κέρκυρας.
Τα παιδιά τοποθέτησαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τα δικά τους αυτοσχέδια στολίδια που κατασκεύασαν για τον σκοπό αυτό.
Τέλος την Παρασκευή 16.12.2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των παιδιών των αστυνομικών στην αίθουσα εκδηλώσεων Μαγική Παραμυθούπολη του Alladin κατά την διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν, από την Ένωση Αξιωματικών Ιονίων Νήσων και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας, τα παιδιά που πέτυχαν την είσοδο τους σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .