Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη η πρόκριση για τον ΑΟΚΚ στην Καρδίτσα

αοκκ
13 Δεκεμβρίου 2016 / 18:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική του κυπέλλου στον όμιλο που βρίσκεται η Κέρκυρα γίνεται Τετάρτη 14/12 με ώρα έναρξης 17:15, με τον ΑΟΚ Κέρκυρα να μην έχει στα χέρια του την υπόθεση πρόκρισης, αλλά να περιμένει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που θα γίνει στην Λαμία, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της ΑΕΚ.

Η Κέρκυρα πηγαίνει στην Καρδίτσα να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση και όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, πιθανότητες πρόκρισης έχουν και οι τέσσερις ομάδες, όλα θα κριθούν από τα αυριανά αποτελέσματα. 
Η Κέρκυρα θέλει οπωσδήποτε νίκη και με πολλά γκολ για να περάσει, εφ΄ όσον χάσει η Λαμία, σε αντίθετη περίπτωση μένει εκτός συνέχειας. Σίγουρα θα κτυπήσει το παιγνίδι, έστω και αν ο Μιχ. Γρηγορίου θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε με τον πανιώνιο, θα «φρεσκάρει» την ομάδα και ενόψει Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού προτεραιότητα έχει για φέτος το πρωτάθλημα και η γρήγορη παραμονή. 
Η βαθμολογία όπως είναι σήμερα:
1. ΑΕΚ 6 - 2 4
2. Λαμία 1964 3 - 2 4
3. Αν. Καρδίτσας 2 - 3 1
4. ΑΟΚ Κέρκυρα 2 - 6 1
Με βάση τον πίνακα, αν Λαμία και ΑΕΚ έλθουν ισόπαλες τότε περνάνε στην επόμενη φάση αυτές οι δύο, οπότε το αποτέλεσμα του άλλου παιγνιδιού δεν θα έχει σημασία. 
Η Κέρκυρα πρέπει να κερδίσει στην Καρδίτσα και μάλιστα με τέτοιο σκορ που σε ισοβαθμία με τη Λαμία (αν ηττηθεί) θα είναι καλύτερη, με πρώτο κριτήριο να έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα. 
Αν έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό, θα πρέπει να έχει καλύτερη άμυνα, να έχει δεχθεί δηλαδή λιγότερα τέρματα. Δύσκολα και τα δυο κριτήρια έτσι όπως είναι ο βαθμολογικός πίνακας. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια