Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Λευκίμμης πέρασε στο κύπελλο 2-1 τον ΟΦΑΜ

κύπελλο ΕΠΣΚ
08 Δεκεμβρίου 2016 / 09:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν ένα ματς που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΟΦΑΜ, αφού θα ξεκαθάριζε ποια ομάδα θα συμπλήρωνε την οκτάδα της 4ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Η Λευκίμμη ήταν η νικήτρια με 2-1 σε ένα ματς με πάρα πολύ κόσμο που ήταν πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τις κορυφαίες ομάδες του νησιού.  Χρειάστηκε παράταση και μάλιστρα στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο να μπει το γκολ από τον Ντούσκα για να κερδίσει η ΑΕΛ, ενώ στην προηγούμενη φάση τετ-α-τετ του ΟΦΑΜ σταμάτησε ο τερματοφύλακας Σαμοϊλης, στη φάση αυτή θα μπορούσε να σκοράρει και να κερδίσει ο ΟΦΑΜ. Στο σκορ προηγήθηκε στο α΄ μέρος με τον Κ. Ανδριώτη ο ΟΦΑΜ και ισοφάσισε στο 68΄ ο Τσεβανέδης. 
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ι. Σφακιανάκης μας είπε μετά το ματς ότι «η ομάδα είχε πάρα πολλές ελλείψεις, μόλις 13 παίκτες ήταν ετοιμοπόλεμοι, έγινε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του ματς, μετά την ισοφάριση να σκοράρει και να «καθαρίσει» το ματς». Όσο για τη συνέχεια στο κύπελλο και το ματς της επόμενης φάσης με τον Κρόνο, μας τόνισε ότι «είναι μακριά αυτό το ματς για εμάς, έχουμε την Κυριακή παιγνίδι με τον Κάβο και αυτό σκεπτόμαστε τώρα. Έχουμε ελλείψεις, πρέπει πρώτα να δούμε τα ματς του πρωταθλήματος, ακολουθεί ματς με τους Παξούς και μετά θα σκεφτούμε το ματς κυπέλλου με τον Κρόνο» Στην προημιτελική φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί, οι πρώτοι θα γίνουν Τετάρτη στις 21/12/2016 ενώ οι επαναληπτικοί στις 11/1/2017 και θα αρχίσουν στις 14:45.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ατρόμητος Στρογγυλής - Αχιλλέας Νυμφών
ΑΟΚ Κέρκυρα Κ-20 - Κέρκυρα Π.Ο.
ΑΕΛ- Κρόνος
Ολυμπιάδα - Οδυσσέας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια