Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης-ΟΦΑΜ για συμπλήρωση της οκτάδας

κύπελλο ΕΠΣΚ
06 Δεκεμβρίου 2016 / 19:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ματς έμεινε για την 3η φάση του κυπέλλου, ίσως το σπουδαιότερο, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ, για μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού, με τον νικητή να βρίσκει στο δρόμο του τον Κρόνο.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί πριν τρεις εβδομάδες, λόγω υποχρεώσεων των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ. Είναι ένα παιγνίδι δύσκολο και για τις δυο ομάδες, με την Λευκίμμη να έχει φαινομενικά προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά και λόγω καλύτερης παρουσίας στο πρωτάθλημα ως τώρα. Όμως είναι ένα ματς κυπέλλου, ενός θεσμού που οι εκπλήξεις δεν λείπουν, αν και ο φετινός ΟΦΑΜ, με πολλές μεταγραφές παικτών και εκτός Κέρκυρας, είναι δυνατός και ικανός για όλα. 
Το ματς που θα γίνει Τετάρτη 7/12 και θα ξεκινήσει στις 14:45 στο γήπεδο της Λευκίμμης, θα έχει διαιτητικό τρίο τους Τόμπρο, Σκορδίλη και Ξηρομερίτη και σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή στην κανονική του διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν υπάρξει νικητής θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.    
Φέτος οι ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στον αγώνα πρωταθλήματος την 2η αγωνιστική στον Άγιο Ματθαίο (φωτό) και η Λευκίμμη είχε κερδίσει εύκολα με 4-1.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια