Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα Σάββατο, ένα παραμύθι, πρόγραμμα Δεκεμβρίου

Δημοτική Πινακοθήκη
02 Δεκεμβρίου 2016 / 10:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα Σάββατο, ένα παραμύθι» της Πινακοθήκης του Δήμου Κέρκυρας

συνεχίζει με ιδιαίτερη χαρά τις συναντήσεις του τον μήνα Δεκέμβριο συμμετέχοντας σε πολλές εορταστικές δράσεις με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους.  Τους προσκαλούμε όλους να λάβουν μέρος και να μοιραστούν μαζί μας όμορφες στιγμές στο κλίμα των ημερών,  να ακούσουν για τα ενδιαφέροντα έθιμά μας και την σημασία τους και να ζωγραφίσουν χαρακτηριστικά θέματα από αυτά.
Εξαιτίας των αργιών ο προγραμματισμός μας διαμορφώνεται με μικρές διαφοροποιήσεις ως εξής:
  • 3 Δεκεμβρίου ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (Σάββατο, Καφενείο της Τέχνης, Κήπος Παλαιών Ανακτόρων).
  • 10 Δεκεμβρίου ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (Σάββατο, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Σπίτι της Τέχνης, Πάνω Πλατεία).
  • 14 Δεκεμβρίου ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (Τετάρτη, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Σπίτι της Τέχνης, Πάνω Πλατεία)
  • 17 Δεκεμβρίου ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ (Σάββατο, ναός Αγίου Γεωργίου, Παλαιό Φρούριο). Επίσκεψη στην έκθεση ζωγραφικής ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.
  • 21 Δεκεμβρίου ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (Τετάρτη, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Σπίτι της Τέχνης, Πάνω Πλατεία).
  • 22 Δεκεμβρίου ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ (Πέμπτη, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Σπίτι της Τέχνης, Πάνω Πλατεία).

Οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει σε όλες τις δράσεις, εκτός αυτής του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, να έχουν μαζί τους το μπλοκ και τα χρώματα ζωγραφικής τους. Έναρξη 11:00 (στον χώρο διεξαγωγής). Διάρκεια 11:00-13:00.
Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς μας φίλους και στους γονείς τους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ!