Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραίτηση Άρη Λούβρου από τον Όλυμπο

Όλυμπος
23 Nov 2016 / 21:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αντώνη Ζώτο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άσχημη πορεία του Ολύμπου στο φετινό πρωτάθλημα, ίσως η χειρότερη που είχε ποτέ στα τοπικά πρωταθλήματα, οδήγησαν τον τεχνικό της ομάδας Άρη Λούβρου στο να παραιτηθεί, αν και η δική του άποψη είναι ότι η παραίτηση έγινε για προσωπικούς λόγους. Η συγκομιδή μετά από επτά αγωνιστικές μόλις ενός βαθμού (μια ισοπαλία και έξι ήττες), ο αποκλεισμός στο κύπελλο (κέρδισε Μ. Αλέξανδρο 1-0 στον α΄ γύρο, έχασε από την Βολίδα 2-3 στον β΄ γύρο) και γενικότερα η μέτρια εμφάνιση της ομάδας, οδήγησε στο «διαζύγιο» που είναι από την πρώτη ομάδα, αφού ο τέως τεχνικός του Ολύμπου συνεχίζει να είναι στις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο Άρης Λούβρος είχε αναλάβει την πρώτη ομάδα στις αρχές του 2016 μετά την παραίτηση του Νίκου Μοσχονά και η διοίκηση του έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει στο ίδιο πόστο και τη φετινή σεζόν, αλλά τα πράγματα δεν ήλθαν όπως θα περίμενε κανείς.
Πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού είναι η ομάδα, η οποία έχει υποχρεώσεις άμεσες είναι έντονες, με τον Αντώνη Ζώτο να είναι ο άνθρωπος που συζήτησε η διοίκηση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας σαν τεχνικός διευθυντής ή αν θέλετε σαν πρώτος προπονητής. Σε αποκλειστικές δηλώσεις του για την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»  ο διπλωματούχος προπονητής, παλιός άσσος του ΑΟ Κέρκυρα και επί χρόνια προπονητής πολλών ομάδων του νησιού μας, μας τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει αυτή τη δύσκολη καμπή για το σωματείο και να προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Βέβαια όπως μας τόνισε τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν τον φοβίζουν τα δύσκολα, το πιο πιθανό είναι να δώσει άμεσα τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου τον γιατρό κ. Σπ. Καρδακάρη και να αναλάβει τον αγώνα σωτηρίας της ομάδας. 
Κάποιοι θα πουν ότι απέχει αρκετό χρονικό διάστημα από την προπονητική, αλλά όλοι στο νησί ξέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει και γνώσεις και θέληση και κυρίως ποδοσφαιρικό μυαλό για να φέρει τα αποτελέσματα και να πάρει η ομάδα τους απαραίτητους βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία.  
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια