Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο στον Οργανισμό Γέφυρα Ελπίδας και Αλληλεγγύης της Ν. Υόρκης

Ομογένεια Νέας Υόρκης
07 Nov 2016 / 19:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις θερμές ευχαριστίες τους στο Μ.Κ.Ο. «Γέφυρα Ελπίδας και Αλληλεγγύης» της Νέας Υόρκης, για τις Σχολικές τσάντες και σχολικά είδη που προσέφεραν, εκφράζουν τα Μέλη της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κέρκυρας.

Η επιστολή

Τα Μέλη της Ενιαίας Σχολικής  Επιτροπής Δήμου Κέρκυρας,
 
Εκφράζουν  τις θερμές ευχαριστίες τους στο μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Γέφυρα Ελπίδας και Αλληλεγγύης της Νέας  Υόρκης, για τη πολύ  σημαντική δωρεά  -- τριακόσιες Σχολικές τσάντες και σχολικά είδη αξίας 7.635—η οποία δόθηκε   για την κάλυψη βασικών αναγκών, μαθητών από 24 σχολικές μονάδες του νησιού μας.                                     

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης των Ελλήνων του εξωτερικού. Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή αυτή η θεάρεστη πράξη τους, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε όλοι  οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται, έχοντας στη διάθεση τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Η ενέργεια του απόδημου Ελληνισμού αποτελεί για μία ακόμα φορά  πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στον συνάνθρωπο και αναδεικνύει το βαθύ τους συναίσθημα να αφήσουν στο πέρασμά τους  ένα κομμάτι ανθρωπιάς.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα ιδρύματα και οργανισμούς  αυτής της χώρας. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόεδρος του οργανισμού είναι η πολύ  δραστήρια Κερκυραικης καταγωγής κ. Έφη Προβατά.
 
                                                          Για τη Σχολική Επιτροπή
                                                  Ο  υπόλογος οικονομικός Διαχειριστής
 
 
                                                          Κωνσταντίνος Δαλιέτος