Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στο Στέλιο Γεωργαλίδη

Πένθος
02 Nov 2016 / 13:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος Στέλιος, γιός του πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Κώστα Γεωργαλίδη.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος Στέλιος, γιός του πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ι.Ν., Κώστα Γεωργαλίδη Έχασε τη μάχη για τη ζωή, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομεία των Αθηνών, ο Στέλιος Γεωργαλίδης, μονάκριβος γιος του πρώην Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, Κώστα Γεωργαλίδη. Ο 31χρονος Στέλιος είχε τελειώσει το Β΄Λύκειο Κερκύρας και ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως αγροτικός γιατρός στο Ιατρείο των Οθωνών και μετά έκανε την ειδικότητά του στη Δερματολογία, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Προσβλήθηκε από σοβαρή πάθηση των πνευμόνων και νοσηλεύθηκε επί μήνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, χωρίς όμως να καταστεί δυνατή η θεραπεία της, καθώς η νόσος δεν ήταν ιάσιμη. Η κηδεία του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΗ, θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 3.30 μ.μ. από την εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας των Κυνοπιαστών. Οι φίλοι του από τους Κυνοπιάστες, απευθύνουν στην οικογένεια του αγαπητού Στέλιου, τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8EfΈχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος Στέλιος, γιός του πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ι.Ν., Κώστα Γεωργαλίδη Έχασε τη μάχη για τη ζωή, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομεία των Αθηνών, ο Στέλιος Γεωργαλίδης, μονάκριβος γιος του πρώην Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, Κώστα Γεωργαλίδη. Ο 31χρονος Στέλιος είχε τελειώσει το Β΄Λύκειο Κερκύρας και ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως αγροτικός γιατρός στο Ιατρείο των Οθωνών και μετά έκανε την ειδικότητά του στη Δερματολογία, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Προσβλήθηκε από σοβαρή πάθηση των πνευμόνων και νοσηλεύθηκε επί μήνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, χωρίς όμως να καταστεί δυνατή η θεραπεία της, καθώς η νόσος δεν ήταν ιάσιμη. Η κηδεία του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΗ, θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 3.30 μ.μ. από την εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας των Κυνοπιαστών. Οι φίλοι του από τους Κυνοπιάστες, απευθύνουν στην οικογένεια του αγαπητού Στέλιου, τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.
Πέθανε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομεία των Αθηνών. Ο 31χρονος Στέλιος είχε τελειώσει το Β΄Λύκειο Κερκύρας και ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως αγροτικός γιατρός στο Ιατρείο των Οθωνών και μετά έκανε την ειδικότητά του στη Δερματολογία, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Προσβλήθηκε από σοβαρή πάθηση των πνευμόνων και νοσηλεύθηκε επί μήνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, χωρίς όμως να καταστεί δυνατή η θεραπεία της, καθώς η νόσος δεν ήταν ιάσιμη. Η κηδεία του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΗ, θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 3.30 μ.μ. από την εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας των Κυνοπιαστών. Οι φίλοι του από τους Κυνοπιάστες, απευθύνουν στην οικογένεια του αγαπητού Στέλιου, τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Εστία Κυνοπιαστών