Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού 29& 30 Οκτωβρίου

27 Οκτωβρίου 2016 / 14:39

Μια πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29 & 30 Οκτωβρίου στα Γιάννενα και μια συνάντηση αθλητών-πιλότων από όλη την Ελλάδα θα γεμίσει χρώμα τον ουρανό της πόλης πάνω από τη λίμνη της, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει το πρώτο Ioannina Airsports Festival.  Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος αεραθλητές από όλη την Ελλάδα και θα περιλαμβάνει πτήσεις αλλά και επιδείξεις δεξιοτεχνίας με αλεξίπτωτα πλαγιάς, αετούς (αιωρόπτερα),μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα, υπερελαφρά καθώς και άλματα ελεύθερης πτώσης από αλεξιπτωτιστές. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης για τους θεατές και ανοιχτό φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα την πτήση και τα Γιάννενα.

Πρόγραμμα εκδήλωσης
 
Σάββατο 29 Οκτωβρίου
11:30 π.μ :  Έναρξη Απογειώσεων και πτήσεις paramoter και υπερελαφρών από τον παραλίμνιο χώρο που βρίσκεται 50 μέτρα από την διασταύρωση Αμφιθέας.
 12:00 μ :   Άλματα αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσης.
13:00 μ.μ : Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
14:00 μ.μ. :  Πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς και αετών (αιωρόπτερα) από την κορυφή του Μιτσικελιού που βρίσκεται πάνω από τους Λιγκιάδες
.17:30 μ.μ : Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
 
Κυριακή 30 Οκτωβρίου
09:00 π.μ : Έναρξη Απογειώσεων και πτήσεις paramoter και υπερελαφρών από τον παραλίμνιο χώρο που βρίσκεται 50 μέτρα από την διασταύρωση Αμφιθέας.
10:30 π.μ : Άλματα αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσης.
12:00 μ. :  Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
13:00 μ.μ :  Πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς και αετών (αιωρόπτερα) από την κορυφή του Μιτσικελιού που βρίσκεται πάνω από τους Λιγκιάδες.
17:00 μ.μ. :  Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
18:00 μ.μ Τελετή λήξης
 
* Οι ώρες μπορεί να διαφοροποιηθούν λίγο εφόσον μας ζητηθεί από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων η παύση των πτήσεων για μικρό χρονικό διάστημα.