Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για πισώπλατα μαχαιρώματα μίλησε ο Σάββας

Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου
26 Οκτωβρίου 2016 / 19:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας, που έγινε την Δευτέρα 24/10/2016 είχε ένα βασικό θέμα συζήτησης, αυτό της εναρμόνισης του καταστατικού με βάση τα νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο.

Ο τρόπος πλέον και του Συνδέσμου προπονητών που πρέπει αν είναι κάτω από την ομπρέλα των κατά τόπου ΕΠΣΚ, είναι ένα κομμάτι που σε κάποιους δεν αρέσει, μάλιστα ο Αντώνης Ζώτος επεσήμανε ότι με αυτά που τους υποχρεώνουν, θα πάθουν τα ίδια που έπαθαν οι διαιτητές (είναι γνωστό ότι ουσιαστικά είναι αδρανοποιημένος ο Σύνδεσμος Διαιτητών), θα καταλήξουμε υποχείρια της ΕΠΟ και των Ενώσεων διευκρίνισε, ενώ χαρακτήρισε την πράξη «ωμό εκβιασμό».    
Η απόφαση βέβαια της ΓΣ. Ήταν να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές και αν εναρμονιστεί το καταστατικό τους σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις.
Ένα άλλο σημαντικό θέμα ήταν η παραίτηση του αντιπροέδρου Σάββα Σιδερόπουλου, ο οποίος παλιότερα για τρις θητείες ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου. Δεν είχε κάνει δημόσια τοποθέτηση για το λόγο που είχε δώσει στη διάθεση του Δ.Σ. την παραίτηση του, είχε πει ότι θα εξηγήσει στην Γ.Σ. τους λόγους. Ξεκαθάρισε λοιπόν τη θέση του μιλώντας για πισώπλατα μαχαιρώματα και για άσχημες συμπεριφορές συναδέλφων. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτά που συμβαίνουν είναι ανεπίτρεπτα μεταξύ των μελών του Συνδέσμου μας. Που θα φτάσει αυτή η ιστορία; Δεν γίνεται δυο μέλη μας, π.χ., να πίνουν καφέ και μετά  πισώπλατα να μαχαιρώνει ο ένας τον άλλον. Δεν πρέπει να υπάρχει διχόνοια μεταξύ μας. Εγώ αν είχα πρόβλημα με κάποιον από εσάς, θα του το έλεγα στα ίσια. Κι επίσης, όποιος έχει πρόβλημα με εμένα, να μου το πει μπροστά μου. Κι αν έχω άδικο, θα του ζητήσω συγνώμη. Αν ξαναδώ τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχω καμία δουλειά εδώ». Βέβαια ο Σάββας παραμένει μέλος του Συνδέσμου, αλλά για θέση στο Δ.Σ. ούτε λόγος.