Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κώστας Μουζακίτης νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Το νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας
26 Οκτωβρίου 2016 / 11:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας στις 19 Οκτωβρίου, συγκλήθηκε χθες, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου Κωνσταντίνου Μουζακίτη.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Μουζακίτης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους και τόνισε ότι προέχει η ενότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους Γιώργο Τσερεμή, Σπύρο Τριανταφύλλου και Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο.
Οσον αφορά στη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., ο Σπύρος Ν. Σκιαδόπουλος πρότεινε για Πρόεδρο τον πλειοψηφήσαντα των εκλογών Κων. Μουζακίτη, ενώ ο κ. Τσερεμής πρότεινε τον Στέφανο Δημουλή. Κατά την ψηφοφορία, εκλέχτηκε Πρόεδρος ο Κ. Μουζακίτης με 6 ψήφους ενώ ο Στ. Δημουλής έλαβε 5 ψήφους.
Για τις υπόλοιπες θέσεις, παρότι ο κ. Μουζακίτης πρότεινε διαπαραταξιακό Προεδρείο, τα μέλη του μειοψηφίσαντος ψηφοδελτίου δήλωσαν ότι θα απέχουν από την ψηφοφορία.
Κατά συνέπεια, για το αξίωμα του Α΄ Αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Σπύρος Ν. Σκιαδόπουλος με 6 ψήφους.
Για το αξίωμα του Β΄ Αντιπροέδρου ο κ. Μουζακίτης πρότεινε διαδοχικά τον Νίκο Λιντοβόη και τον Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο, οι οποίοι όμως δεν αποδέχτηκαν.    
Κατόπιν αυτού και επειδή οι εκλεγέντες από το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας δεν είχαν τη βούληση να συμμετέχουν, εκλέχτηκαν στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου  ο Ιωάννης Αλέγρης με 6 ψήφους, στη θέση του Γεν. Γραμματέα ο Χρήστος Λαβράνος με 6 ψήφους και στη θέση του Ταμία ο Σπύρος Θ. Σκιαδόπουλος με 6 ψήφους.                          
Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνεται με τα εξής μέλη:
  • Kρεμόνας Αρης,
  • Λιντοβόης Νικόλαος
  • Τσερεμής Γιώργος
  • Δημουλής Στέφανος
  • Λιτσαρδόπουλος Αλέξανδρος
  • Τριανταφύλλου Σπύρος
Μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει την Δευτέρα 7/11/2016 για να συζητήσει τον προγραμματισμό δράσης του.