Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το κυκλοφοριακό μίλησε η Υδραίου με τον Διευθυντή Τροχαίας

Τροχαία
10 Οκτωβρίου 2016 / 12:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κερκυραίων Δήμος» Μερόπη Υδραίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και συνεργάτης της Δημήτρης Μεταλληνός, επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Κερκύρας, όπου είχαν συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας Σπύρο Σκολαρίκη.

Στη συνάντηση ενημερώθηκαν για τα σημαντικά προβλήματα που αφορούν στην συγκοινωνία και κυκλοφορία, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στην περιφέρεια. Συζητήθηκαν προτάσεις αναβάθμισης του σημαντικού αυτού τομέα, που αφορά στη ζωή της συντριπτικής πλειονοψηφίας των πολιτών του νησιού.
Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη για εξεύρεση χώρων στάθμευσης, ώστε να αποσυμφορηθεί η πόλη και κεντρικά σημεία από το φόρτο των οχημάτων. Παράλληλα επιβάλλεται μια ιδιαίτερη μέριμνα για την παλιά πόλη, τόσο όσον αφορά στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία καταστηματαρχών και κατοίκων, όσο και στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, αφού υπάρχουν ιδιαιτερότητες που μεγιστοποιούν τις δυσκολίες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η κυρία Υδραίου συνεχάρη τον Διευθυντή της Τροχαίας για την πολύ καλή λειτουργία της Υπηρεσίας του, ενώ, όπως τόνισε, το αυτό έργο επιτελείται υπό δυσμενείς συνθήκες, με μειωμένο προσωπικό και αποδοχές και μέσα σ’ ένα έκρυθμο περιβάλλον.