Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το Νοσοκομείο θα συζητήσουν Γ. Ζήκος και Τ. Κουίκ

ΑΝΕΛ Κέρκυρας
29 Σεπτεμβρίου 2016 / 11:44

ΑΘΗΝΑ. Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και πολιτευτής Κέρκυρας, Γιάννης Ζήκος,

θα συμμετέχει στη σύγκληση της ΚΟΕΣ που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας  με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου κ. Τέρενς Κουίκ, με τον οποίο θα συζητήσει για τα προβλήματα του νομού Κέρκυρας.
Αναλυτικότερα, με τον κύριο Κουίκ θα γίνει κουβέντα για φλέγοντα ζητήματα του νησιού, όπως θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και συγκεκριμένα θέματα που αφορούν ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό του νοσοκομείου, το θέμα των εργατικών κατοικιών του Αγ. Ιωάννη, το θέμα της μετεστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας, το θέμα της απουσίας στρατιωτικού ιατρού στο νησί των Οθωνών από το 2015, καθώς και θέματα της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ Κέρκυρας.
Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ) Κέρκυρας όπου θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κινήματος, η πορεία του προσυνεδριακού διαλόγου, η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.