Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε νέες βάσεις οι αθλητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
28 Σεπτεμβρίου 2016 / 09:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι η οργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο,

από αυτήν τη χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017) τίθεται πλέον σε νέες βάσεις.
Στόχος αποτελεί  η ατομική άσκηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων φοιτητών και φοιτητριών  και η συγκρότηση ομάδων για την συμμετοχή και την εκπροσώπηση του Ιδρύματός μας σε διαπανεπιστημιακές και άλλες αθλητικές διοργανώσεις.
Το διδακτικό προσωπικό ανανεώθηκε, αυξήθηκε και συγκροτήθηκε  από επίλεκτους και αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής  με υψηλή κατάρτιση στα αθλήματα των ειδικοτήτων τους και αξιόλογη προπονητική εμπειρία.
Η διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου, περιλαμβάνοντας μαζί με την κολύμβηση και το ποδόσφαιρο επιπλέον και νέα  αντικείμενα, όπως την κωπηλασία, την αεροβική γυμναστική, τα διάφορα προγράμματα fitness, τον στίβο, την μυϊκή ενδυνάμωση.
Παράλληλα προβλέπεται η παροχή εξατομικευμένων συμβουλών διατροφολογίας σε όσους  φοιτητές και φοιτήτριες ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως αν συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες του Ιονίου Πανεπιστημίου να δηλώσουν ηλεκτρονικά  συμμετοχή στα αθλητικά τμήματα που τους ενδιαφέρουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuPZmSZGsyIIfsjh2mWREeki6kegIczT9cWDL6JzSLvcL-qA/viewform.
Πηγή: ionio.gr