Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνημα με 3η αγωνιστική και ΑΟΚ Κέρκυρα - Πλατανιάς

Super League
05 Σεπτεμβρίου 2016 / 20:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η NOVA ζητούσε επιτακτικά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League να γίνει από την 3η αγωνιστική. Η Λίγκα που είχε αποφασίσει διαφορετικά την περασμένη Τετάρτη, την Δευτέρα 5/9 συγκεντρώθηκε για να αποφασίσει εκ νέου τι θα κάνει.

H ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των ομάδων της Λίγκας... αποφάσισε σέντρα από την 3η αγωνιστική με το αποτέλεσμα να είναι στο 9-6. Η ομάδα που δεν πήρε θέση είναι ο Παναθηναϊκός που ψήφισε λευκό!
Οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας... πάνω από την κάλπη σκέφτηκαν την «μάχη» των τελευταίων ημερών με την Nova και τις πιθανές ρήτρες που θα έπρεπε να πληρώσουν οι ομάδες!
Υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική ψήφισαν οι: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Πλατανιάς.
Υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος από την 1η αγωνιστική ψήφισαν οι: ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.
Το πρόγραμμα της 3ης αγων.
ΑΕΛ-Ηρακλής
Κέρκυρα-Πλατανιάς
Ολυμπιακός-Βέροια
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Πανιώνιος-Αστέρας
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια