Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββατο η 2η «πρόβα τζενεράλε», η Κέρκυρα κόντρα στη Βέροια

ΑΟΚΚ
30 Αυγούστου 2016 / 19:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι η 2η «πρόβα τζενεράλε» για τον ΑΟΚΚ με αντίπαλο την ίδια ομάδα και πάλι Σάββατο, τώρα 3 Σεπτέμβρη (η πρώτη ήταν 13 Αυγούστου), αφού η αναβολή του πρωταθλήματος έφερε τα πάνω κάτω.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι όλα είναι υπό έλεγχο και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το άλλο Σαββατοκύριακο, οπότε ο προγραμματισμός των ομάδων έχει επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία. 
Η Κέρκυρα επέλεξε πάλι τη Βέροια, στο τρίτο φετινό φιλικό μαζί της (μια ήττα 0-1 και μια ισοπαλία 1-1 τα δυο προηγούμενα) και το ματς θα γίνει στο ΕΑΚΚ. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θ’ αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2016-17, την ομάδα της Βέροιας.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 18:15.»
Ο Μιχ. Γρηγορίου όπως και στο προηγούμενο φιλικό θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι είναι πιο έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρ΄ ότι ποτέ δεν υπολογίζει ενδεκάδα από μέρες, αλλά περιμένει την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας για να κρίνει την αγωνιστική και όχι μόνο κατάσταση του καθενός. Το θετικό είναι πως και ο Ναζίμ, που ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό που είχε και δεν έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα είναι έτοιμος και ο συναγωνισμός πλέον ακόμα και για την 18αδα είναι μεγάλος, αλλά ευχάριστος πονοκέφαλος για τον τεχνικός ης Κέρκυρας. Μιας Κέρκυρας που με βάση τα νέα δεδομένα έχει προσαρμόσει το προπονητικό της πρόγραμμα, βλέποντας ότι η εντός έδρας πρεμιέρα θα είναι το άλλο Σαββατοκύριακο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια