Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλήρωση αγώνων πρωταθλημάτων ΕΠΣΚ και κυπέλλου

ΕΠΣΚ
24 Αυγούστου 2016 / 18:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 του Αυγούστου 2016, στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace (πρώην Χίλτον) στο Κανόνι.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και θα γίνει ηλεκτρονικά, θα διανεμηθεί δηλ. αμέσως το πρόγραμμα των αγώνων στους εκπροσώπους των σωματείων.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν:
Ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κέρκυρας Ανδρέας Προβατάς, για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και
Ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης.
Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει παρουσίαση των στολών των διαιτητών που είναι προσφορά χορηγού και θα διανεμηθεί σε όλους τους διαιτητές της Ένωσης.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ακολουθήσει σε χώρο του ξενοδοχείου δεξίωση στην οποία θα μπορούν να πάρουν μέρος ο πρόεδρος κάθε σωματείου και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. Για τον τρόπο συμμετοχής των παραγόντων στη δεξίωση θα ενημερωθούν τα σωματεία απευθείας από τη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.