Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις ομάδες δεν δήλωσαν στην κλήρωση για την 3η Εθνική

Αστέρας Πετριτή
24 Αυγούστου 2016 / 18:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για Πέμπτη 25/8/2016 το βράδυ στις 21:00 σε ξενοδοχείο της Αχαΐας είχε οριστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και θα γίνει κανονικά, με τον Αστέρα Πετριτή να είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα πάρουν μέρος και το νησί μας θα έχει εκπρόσωπο μετά από τρία χρόνια.

Λίγες ώρες πριν η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα ορίσει τους ομίλους, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η έναρξη που έχει καθοριστεί για 11 Σεπτεμβρίου ισχύει και τότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 
Η είδηση είναι ότι τρεις από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν θα είναι στην κλήρωση, αφού δεν έκαναν την απαραίτητη δήλωση και η λογική λέει ότι θα έχουμε πιθανές μικροαλλαγές στους Ομίλους, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες (τρεις), άρα σε κάποιους ομίλους μόνο μια ομάδα θα πέφτει. Και αυτό γιατί στην προκήρυξη αναφέρεται ότι πέφτουν αυτές που θα καταβάλουν την 15η και 16η θέση των ομίλων, που ο σχεδιασμός ήταν να έχουν τέσσερις με 16 ομάδες ο καθένας. 
Μάλιστα ο  πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος το δήλωσε κατηγορηματικά: «Σε όμιλο με 15 ομάδες, θα πέσει μόνο μία ομάδα και σε όμιλο με 16 ομάδες, θα υποβιβαστούν δύο σωματεία». 
Αυτό δεν θα ωφελήσει λογικά τον Αστέρα Πετριτή, αφού οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή Εθνικού Νέου Αγιονερίου από ΕΣΠ Κιλκίς, Δόξα Μανωλάδος (ΕΠΣ Ηλείας) και Ζάκυνθος, δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς στον όμιλο της κερκυραϊκής ομάδας.   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια