Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό ΑΟΚΚ με Παναιτωλικό το Σάββατο

αοκκ
23 Αυγούστου 2016 / 19:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Μιχ. Γρηγορίου από την γενικότερη παρουσία της Κέρκυρας το περασμένο Σαββατοκύριακο στα ματς με Ηρακλή και Άρη. Μας εξήγησε ότι θέλησε να δώσει χρόνο ενενήντα λεπτών στους παίκτες και λογικό είναι να κουραστούν και να μην έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όμως είδε αυτά που ήθελε και έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Όπως είπε η ομάδα δημιούργησε προϋποθέσεις για σκορ και είναι ένα σημείο που πρέπει να κοιτάξει και χαρακτηριστικά τόνισε…  «μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε, να λειτουργούμε καλά ανασταλτικά και να μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες μας».   
Βέβαια στάθηκε στην αναβολή του πρωταθλήματος και στη αβεβαιότητα για την έναρξη και όπως μας είπε χαρακτηριστικά..  «η ομάδα ετοιμάστηκε για την πρεμιέρα και ξαφνικά αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τις προπονητικό προγραμματισμό, να ξανακάνει 20-25 μέρες προετοιμασία, εφ΄ όσον ξεκινήσει 10-11/9 το πρωτάθλημα και  αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο, όχι μόνο για εμάς, αλλά γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο,  αυτά που συμβαίνουν ελπίζω κάποια στιγμή να λυθούν».
Μιλήσαμε για το στόχο της ομάδας που επανήλθε στη Σούπερ Λίγκα και ήταν ρεαλιστής…. «προέχει να βάλουμε δυο ομάδες από κάτω στο τέλος του πρωταθλήματος, η σωτηρία της ομάδας είναι ο βασικός στόχος. Όμως από κει και πέρα να μπουν οι βάσεις και να έχει διάρκεια η ομάδα και για την επόμενη χρονιά, δουλεύοντας από φέτος».
Από κει και πέρα για να μην μείνει η ομάδα χωρίς αγώνες μας είπε… «έκλεισε ήδη φιλικό ματς για το ερχόμενο Σάββατο, θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, μια δυνατή ομάδα που θα μας βοηθήσει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, ενώ θα δώσουμε και άλλα φιλικά παιγνίδια, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα, όταν θα αποφασιστεί».
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια