Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παυλίδης: Ο Αθλητισμός που ονειρευόμαστε

Κώστας Παυλίδης
17 Αυγούστου 2016 / 12:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης συνεχάρη με δήλωσή του τον Κερκυραίο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη:

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Σπύρος Γιαννιώτης μάς έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους. Εκτός από τη χώρα του, ο Σπύρος τίμησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, που από χθες καμαρώνει το επίτευγμα του ασημένιου Ολυμπιονίκη της.
 
Αυτό το ολυμπιακό μετάλλιο, για το οποίο ο αθλητής μας αγωνίστηκε γενναία και με το οποίο ολοκλήρωσε μια σπουδαία πολυετή καριέρα, έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διακρίσεις του Σπύρου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιβεβαίωσε ότι οι επιτυχίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας, της αυταπάρνησης και της επιμονής. Κι αυτοί οι κόποι αντάμειψαν έναν κορυφαίο αθλητή και έναν σπουδαίο άνθρωπο.
 
Γιατί, πέρα απ’ την κορυφαία διάκριση ενός ολυμπιακού μεταλλίου, έχει ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε στο ήθος και στη στάση του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος πρέπει να αποτελέσει πρότυπο αθλητή και ανθρώπου, εμπνέοντας τους νέους και τις νέες αυτού του τόπου. Η δήλωση του πως δεν επιθυμεί να προβεί σε ένσταση για την εγκυρότητα του αποτελέσματος καθώς και η ταυτόχρονη αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου του είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους και δείχνει πώς πρέπει να είναι ο αθλητισμός που ονειρευόμαστε.
 
Σπύρο Γιαννιώτη, σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές που μας έχεις προσφέρει. Νιώθουμε ευγνώμονες και απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό σου.»