Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Handball: Πρώτη μεταγραφή ο Stefan Trpcevski για τον Φαίακα

Χάντμπολ
05 Ιουνίου 2020 / 18:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πρόκειται για 24χρονο δεξιό ίντερ από τη Βόρεια Μακεδονία - Τελευταία του ομάδα ήταν η ισραηλινή Hapoel Kiriyat

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά από τις 5 ανανεώσεις που επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα του Φαίακα, έρχεται το βράδυ της Πέμπτης να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για φέτος. Πήρε έναν αθλητή που ήταν μαζί του σε συζητήσεις, είχε διαρρεύσει το όνομά του, αλλά από 4/6/2020 είναι και αθλητής της ομάδας.

Πρόκειται για τον 24χρονο Stefan Trpcevski, από τη Β. Μακεδονία και είναι ο 2ος από τη γειτονική χώρα που έρχεται, μετά τον Οντσέφ. Με την ανακοίνωση της μεταγραφής ο Φαίακας αναφέρει και κάποια στοιχεία για τον νέο του απόκτημα, ενώ ακολουθεί και δήλωσή του.  
 
Η ανακοίνωση του Φαίακα

Καλώς ήρθες στο νησί Stefan!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Stefan Trpcevski στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 18/06/1996 στη Μπίτολα της Βόρειας Μακεδονίας, ο ύψους 1,93m Stefan αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ

Ξεκίνησε το Handball σε ηλικία 12 ετών στην ακαδημία Handall του Boro Curlevski. Συνέχισε στην ομάδα παίδων της Pelister (2010-2012) με την οποία κατέκτησε 2 Εθνικούς τίτλους Παίδων, και στη συνέχεια στη Vardar Σκοπίων (2013-2018) με την οποία κατέκτησε 2 Εθνικούς τίτλους Εφήβων. Από το 2015 συμμετείχε στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας της Vardar, παίζοντας ταυτόχρονα στην U21, κατακτώντας συνολικά 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ανδρών, καθώς και 1 Πρωτάθλημα U21. Συνέχισε την καριέρα του το 2016 στη νεοσυσταθείσα Vardar ΙΙ στη 2η κατηγορία της χώρας του, το 2018 μεταγράφηκε στην Οχρίδα και στη συνέχεια (2019) στην Ισραηλινή Hapoel Kiriyat όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.


Δήλωση S. Trpcevski:

Η μεταγραφή μου στο Φαίακα Κέρκυρας, έγινε χάρις στις συστάσεις που έδωσε ο πολύ καλός μου φίλος Tose Oncev, που μου είπε εξαιρετικά λόγια για το σύλλογο και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τα στελέχη του, για την πανέμορφη Κέρκυρα , αλλά και φυσικά για τους φιλάθλους μας και την φανταστική ατμόσφαιρά που δημιουργούν όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή και φυσικά όλο το Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου, σκοπεύω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια