Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλείνει τυπικά η συμφωνία ΠΑΕ και ΕΔ ΕΑΚΚ

AOKK
02 Αυγούστου 2016 / 16:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη διαφωνία ανάμεσα στην ΕΔ του ΕΑΚΚ και την ΠΑΕ για το ύψος της αποζημίωσης που έπρεπε να καταβάλει η ΠΑΕ για τη χρήση του ΕΑΚΚ, είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του προέδρου της ΕΔ κ. Μπερδούση και τη μη συμφωνία.

Η ΓΓΑ κάλεσε τους εκπροσώπους της ΠΑΕ στην Αθήνα, εκεί βρέθηκε φόρμουλα να δοθεί το ΕΑΚΚ στον ΑΟΚ Κέρκυρα, αλλά οι λεπτομέρειες και το ποσό της συμφωνίας θα καθοριζόταν τις επόμενες μέρες. Βέβαια από την επιστροφή της αντιπροσωπείας της ΠΑΕ στο νησί, το ΕΑΚΚ δόθηκε στον ΑΟΚΚ και στη Σούπερ Λίγκα, που έχει υποχρέωση συντήρησης και επίβλεψης του χλοοτάπητα, άσχετα αν δεν είχαν πέσει οι υπογραφές. 
Οι πληροφορίες λένε ότι χθες το βράδυ ίσως και σήμερα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΔ και ΠΑΕ, αφού και οι δυο πλευρές θέλουν με την καλύτερη δυνατή συναίνεση να λήξει το θέμα και να υπογραφεί η συμφωνία παραχώρησης για τη σεζόν 2016-17  στην ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα.
Πολύ θετικό είναι ότι  παρ΄  ότι έδειχνε ότι είχε πολλά προβλήματα ο αγωνιστικός και το είδαμε και στο φιλικό με την Φλαμουρτάρι, η προσπάθεια βελτίωσης και επαναφοράς του χλοοτάπητα δείχνει ότι όχι απλά είναι σε καλό δρόμο, αλλά θα επανέλθει σε άριστη κατάσταση και στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο Αθηνών, θα είναι «χαλί» το γήπεδο.