Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η διαχείριση υγειονομικού υλικού και η ενημέρωση στην τηλεδιάσκεψη της Ομάδας κρούσης της Περιφέρειας ΙΝ

πιν
07 Απριλίου 2020 / 10:04
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρώτη συνάντηση της περιφερειακής «ομάδας κρούσης» καλεί στις 17:00, σήμερα Τρίτη, η περιφερειάρχης Ιονίων. Η συνεδρίαση θα γίνει με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Συμμετέχουν σ΄ αυτήν οι εξουσιοδοτημένοι διοικητικοί παράγοντες (αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι) της ΠΙΝ μαζί με τους γιατρούς-μέλη του περιφερειακού συμβουλίου

... δηλ. ο Σπ. Σπύρου, ο Δ/ντης της ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου, Χρ. Σκούρτης, ο χειρουργός Μπ. Χαραλάμπους και ο ιατροδικαστής Γ. Αϊβατίδης. Η ομάδα είχε συγκροτηθεί στις 13 Μαρτίου σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία μάλιστα είχε μετάσχει και ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Εκτός της αποτίμησης της κατάστασης στην επικράτεια της ΠΙΝ, την τηλεδιάσκεψη αναμένεται να απασχολήσει και το ζήτημα της ενημέρωσης έτσι όπως έχει προβληθεί αρμοδίως και σε σύγκριση με το μοντέλο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ανακοινώνει συνολικά για λογαριασμό όλων των νοσοκομειακών Μονάδων της Ηπείρου.
Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχθεί και το ζήτημα της διαχείρισης υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία και τις άλλες Μονάδες πρωτοβάθμιας Υγείας της ΠΙΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.