Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιαννιώτης: «Δεν φανταζόμουν ότι ως χώρα θα λειτουργούσαμε ομαδικά»

Γιαννιώτης Σπύρος
03 Απριλίου 2020 / 17:02

«Το Ε.Σ.Υ. κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Όλοι μας έχουμε αγωνία για κάθε συμπολίτη μας. Κάνουμε κάτι ατομικά για ένα ομαδικό καλό. Πρέπει να μένουμε σπίτι για να μην στρεσάρουμε το σύστημα υγείας. Το μήνυμά μου είναι φυσικά, μένουμε σπίτι!», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ μέσω της ιστοσελίδας Gazzetta.gr

ΑΘΗΝΑ.  Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και ττης ιστοσελίδας gazzetta.gr για τη σημασία της συλλογικής πρωτοβουλίας και δήλωσε ευχάριστα έκπληκτος για την συσπείρωση του κοινού μέσα από αυτήν την ενέργεια.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν θα μπορούσε να λείπει από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εγχείρημα αλλά και για την τιμή που σημαίνει για εκείνον η πρώτη θέση από το κοινό του gazzetta στην κατάταξη με τις κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας που μας πέρασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Κερκυραίος Ολυμπιονίκης για:

Την πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ: «Όλοι είμαστε με την αγωνία, για να είναι καλά και οι ευπαθείς ομάδες. Πρέπει να προσέχουμε. Είτε ένα, είτε χιλιάδες ευρώ από τον καθένα μας, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είπα αμέσως ναι όταν μου έγινε η πρόταση».

Το «μετά» της δύσκολης περιόδου και τη συσπείρωση της χώρας: «Το Ε.Σ.Υ. κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Όλοι μας έχουμε την αγωνία για κάθε συμπολίτη μας. Έχει σημασία να είμαστε υγιείς. Κάνουμε κάτι ατομικά για ένα ομαδικό καλό. Πρέπει να μένουμε σπίτι για να μην στρεσάρουμε το σύστημα υγείας. Σαν χώρα δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι λειτουργούμε ομαδικά, έχουμε ένα κοινό πνεύμα. Εύχομαι να βγούμε υγιείς και πιο δυνατοί από αυτήν την δοκιμασία. Το μήνυμά μου είναι φυσικά, μένουμε σπίτι!»

Την επιλογή του στο Νο1 της λίστας του gazzetta με την «κραυγή» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Είναι πολύ όμορφο να σε διαλέγουν ανάμεσα σε τόσους αθλητές. Πολλοί από αυτούς έχουν κάνει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Είναι τιμητικό για μένα».



πηγή:  Gazzetta.gr