Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι δυο Ενώσεις και η επιστροφή των Σιναράδων

ΕΠΣΚ
26 Ιουλίου 2016 / 18:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα τεράστια προβλήματα, οικονομικά και διοικητικά των ομάδων, αφού όπως και αν το κάνουμε και χρήματα δεν υπάρχουν και η διάθεση «να τρέχει» κανείς έστω την ομάδα του χωριού του έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι προτεραιότητες της ζωής έχουν αλλάξει τα δεδομένα και δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση.

Φέτος ήδη δυο ομάδες που πέρσι πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας δεν συνεχίζουν. Οι Ενώσεις των σωματείων ΑΕ Φαιάκων με Ποσειδώνα Αγ. Μάρκου και Ομόνοιας με Άρη Κέρκυρας, σημαίνει δυο ομάδες λιγότερες στην Α΄ κατηγορία, στην πρώτη περίπτωση κατεβαίνουν οι δυο ομάδες σαν ΑΕ Φαιάκων ακις τη 2η σαν Ομόνοια, στην Α΄ κατηγορία πάντα. Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Κορακιανίτης που ήταν πέρσι στο τιμόνι του Ποσειδώνα θα είναι ο νέος τεχνικός μετά την Ένωση, ενώ στην 2η περίπτωση ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γ. Τσικρικώνης με βοηθό τον Κοσμά Μπολάνο θα είναι το τεχνικό δίδυμο.
Όμως πέραν από τις Ενώσεις έχουμε και κάτι ευχάριστο, την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΑΕ Σιναράδων, που μετά από δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα Κέρκυρας (2014 και 2015), τη σεζόν 2015-16 δεν δήλωσε συμμετοχή. Επιστρέφει βέβαια στην Β΄ κατηγορία, ανακοινώνοντας ότι τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Αντώνης Μαστροθανάσης, ο οποίος έχει φορέσει πολλά χρόνια τη φανέλα του Ομίλου και φέτος θα εκτελεί και χρέη τεχνικού.