Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να στηρίξουμε τους αθλητές με όλες μας τις δυνάμεις

Κώστας Παυλίδης
26 Ιουλίου 2016 / 18:05

ΚΕΡΚΥΡΑ. O βουλευτής Κέρκυρας, Κ. Παυλίδης σε δήλωση του εκφράζει τα συγχαρητήρια του για τις προσπάθειες που κατέγραψαν όλοιοι αθλητές και οιαθλήτριες του Κ.Γ.Σ. στο Μπίντγκοζ, συγχαίροντας ταυτόχρονα και το προπονητικό team.

Ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση για όλους μας αποτελεί η τεράστια επιτυχία της πρωταθλήτριας Κωνσταντίνας Ρωμαίου η οποία κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη επιτυχία στον ελληνικό στίβο. Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν για τη συμμετοχή αλλά και τη συνολική πορεία τους μέχρι τώρα στους αθλητές Π. Ματζουρογιάννη και Ν. Νεράτζη και σε όλους τους άλλους συναθλητές τους. Ο Π. Ματζουρογιάννης μάλιστα, μας έκανε υπερήφανους λίγες μέρες νωρίτερα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.
 
Οι επιδόσεις αυτές και οι συνεχείς διακρίσεις καταδεικνύουν με το πιο σαφή τρόπο πως ο ελληνικός αλλά και ο κερκυραϊκός αθλητισμός με οδηγό την πολύχρονη ιστορία τους έχουν θέσει τις καλύτερες βάσεις για ανάλογες επιτυχίες  και στο μέλλον. Σημαντικότερο όμως και συνάμα ενθαρρυντικό είναι ότι, νέοι άνθρωποι καταφέρνουν να αναδεικνύονται μέσα από τη συνεχή δουλειά και τη προσπάθεια σε κάτι που αγαπούν. Η χαρά είναι μεγάλη και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.
 
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της πολιτείας είναι τεράστιες και αυξάνονται διαρκώς με τις συνεχείς διακρίσεις και επιτυχίες των παιδιών. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες με όλες μας τι δυνάμεις.