Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ντουαλά κόντρα στην ΑΕΛ η Κέρκυρα

αοκκ
26 Ιουλίου 2016 / 17:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο AEL FC ARENA (ιδιοκτήτρια εταιρία ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ του Πηλαδάκη), θα δώσει την Τετάρτη φιλικό παιγνίδι η Κέρκυρα, με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας. Είναι ένα ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων και οι προπονητές Μ. Γρηγορίου και Α. Αναστασιάδης θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη διάθεσή τους για να δουν σε ποια κατάσταση είναι.

Ο Μ. Γρηγορίου θα έχει και τον Ντουαλά αυτή τη φορά μαζί του και όπως δήλωσε την Κυριακή μετά το τέλος του ματς με την Φλαμουρτάρι, το πιο πιθανό είναι να του δώσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο των κυανέρυθρων. Να σημειώσουμε ότι ο Ντουαλά είχε πρόβλημα με τους κοιλιακούς, ξεκίνησε εδώ με συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, πήγε και βρήκε την αποστολή στη Νάουσα, αλλά μπάλα δεν χρησιμοποίησε, παρ΄ όλο που αποκαταστάθηκε το πρόβλημα των κοιλιακών. Ένα μικρό που εμφανίστηκε στον προσαγωγό, αποκαταστάθηκε με την αυθημερόν μετάβαση στη Θεσσαλονίκη. Τώρα δείχνει ότι είναι καθ΄ όλα έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς και κακά τα ψέματα, ένας καλός Ντουαλά αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα. 
Λογικά θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες ο τεχνικός της Κέρκυρας και τον ενδιαφέρει πολύ να δει ακόμα μια φορά τον 20χρονο Γάλλο Αντιλέχου, ο οποίος αν πάει καλά είναι πιθανόν να αποκτηθεί, αφού όπως τόνισε ο Μ. Γρηγορίου είναι ταλαντούχος, επένδυση για την ομάδα και κυρίως παίζει με την ίδια ευκολία δυο θέσεις και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να δείξει σήμερα στοιχεία της αξίας του. 
 
Το πρόγραμμα των φιλικών
 
Δόθηκε από την ΠΑΕ και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχουν κλειστεί, συνολικά είναι 5 ακόμα ως την έναρξη του πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Λάρισα), χωρίς να αποκλείεται και κάποιο άλλο, έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος 20/8 να έχει «δέσει» όσο το δυνατόν περισσότερο η ομάδα και να εμφανιστεί πανέτοιμη για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο Αθηνών, εδώ στο ΕΑΚΚ. Χαρακτηριστικό ότι λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα στο ΕΑΚΚ η ομάδα αποφεύγει για τρεις εβδομάδες να το χρησιμοποιήσει, θα το κάνει στην πρόβα τζενεράλε με την Βέροια στις 13/8. 
Κυριακή 31 Ιουλίου: Με ΠΑΣ Γιάννινα (στο γήπεδο «Ζωσιμάδες»)
Τετάρτη 3 Αυγούστου: Με την αλβανική Αργυρόκαστρο (στο ΕΑΚΚ ή στις εγκαταστάσεις του Ποταμού)
Σάββατο ή Κυριακή 6 ή 7 Αυγούστου με Ηρακλή
Σάββατο 13 Αυγούστου: Με Βέροια (στο ΕΑΚΚ)
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια