Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρία βραβεία στη Σπυριδούλα Καρύδη από τον ΣΕΓΑΣ

Στίβος
28 Φεβρουαρίου 2020 / 17:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, έγινε η γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

την Πέμπτη το βράδυ. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις μεγάλες διοργανώσεις του 2019, με την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Μίλτο Τεντόγλου να ξεχωρίζουν και να είναι, όπως και πέρυσι, οι κορυφαίοι στην ψηφοφορία του κοινού. Ξεχωριστή διάκριση και τιμή για την Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ, η οποία πήρε τρία βραβεία, ένα στην κατηγορία «Διακριθέντες το 2019», ένα στην κατηγορία «Επιλογές κοινού» και ένα στα ειδικά έπαθλα, που δίνεται για τον καλύτερο νέο αθλητή. Μία σπουδαία χρονιά έκλεισε με τις μεγαλύτερες διακρίσεις για τη Σπυριδούλα, ενώ τα καλύτερα έρχονται.
 
Οι διακριθέντες για το 2019
 
Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Κατερίνα Στεφανίδη, επί κοντώ (Κριερ)
Ευρωπαικό κλειστού: Βούλα Παπαχρήστου, τριπλούν (Πομάσκι), Κώστας Μπανιώτης, ύψος (Τσούγκος), Νικόλ Κυριακοπούλου, επί κοντώ (Τσώνης)
Ευρωπαικά Νέων: Μίλτος Τεντόγλου, μήκος (Πομάσκι), Εμμανουήλ Καραλής, επί κοντώ (Τσώνης)
Ευρωπαικό Ε/Ν: Σπυριδούλα Καρύδη, τριπλούν (Σκορδίλης), Χρήστος Φραντζεσκάκης, σφυροβολία (Παπαμαρκάκης), Ανδρέας Πανταζής, τριπλούν (Βασιλικός), Δημήτρης Τσίτσος, ακοντισμός (Κυριαζής)
Μεσογειακοί κλειστού: Μίλτος Τεντόγλου, μήκος (Πομάσκι), Οδυσσέας Μουζενίδης, σφαιροβολία (Μποτσκαριωβ), Αλίκη Βαγγέλη, ύψος (Παντέλη)
Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας: Αναστασία Ντραγκομίροβα, 7θλο (Μποτσκαριωβ), και η σκυτάλη 4χ100μ.-200μ.-300μ.-400μ. με Μαρκέλλα Παπανδρέου (Κατσίκας), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (Αλεξοπούλου), Άννα Χατζηπουργάνη (Μαντζόλης), Στέλλα Κωνσταντινίδου (Μαντζόλης)
 
Οι επιλογές του κοινού

Άνδρες: Μίλτος Τεντόγλου, Γυναίκες: Κατερίνα Στεφανίδη, Έφηβοι: Χρήστος Φραντζεσκάκης, Νεάνιδες: Σπυριδούλα Καρύδη, Παίδες: Γιάννης Καριοφύλλης, Κορασίδες: Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Ειδικά έπαθλα: Επαθλο “Ιωάννης Σταματόπουλος” για τον καλύτερο νέο αθλητή/αθλήτρια: Σπυριδούλα Καρύδη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια