Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ για τους νέους και τους απερχόμενους διοικητές της Πυροσβεστικής

Πυροσβεστική
12 Φεβρουαρίου 2020 / 14:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος με αφορμή τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

και τις αλλαγές σε επίπεδο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στο Νομό της Κέρκυρας, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους νέους Διοικητές τόσο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Ιωάννη Πανόπουλο όσο και της Κέρκυρας Νικόλαο Κολοβό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

Όσον αφορά τον Κερκυραίο Πύραρχο Νίκο Κολοβό αξίζει να σημειωθεί  ότι έχει αποδείξει μέσα από την δουλειά του αλλά και τις έρευνες του, (κυρίως την τελευταία με θέμα την Πυρασφάλεια στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας) ότι στόχος είναι το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και η ασφάλεια των Κερκυραίων δημοτών.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον μέχρι πρότινος Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανδρέα Ρίζο ο οποίος όλα τα χρόνια της θητείας του βάζοντας ως κυρίαρχο παράγοντα την Ασφάλεια των πολιτών, πολλές φορές ακόμα και με τον κίνδυνο της ζωής του, κράτησε τόσο την Περιφέρεια όσο και το νησί μας Πανελλαδικά στις τελευταίες θέσεις καμένων εκτάσεων προστατεύοντας έτσι το φυσικό περιβάλλον.

Ο Οργανισμός τονίζει την σημαντική συμβολή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και υπόσχεται ότι πάντα θα είναι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί.
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.
Κορακιανίτης Νικόλαος