Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών Β΄ Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Ναυσίθοος

Ναυσίθοος
11 Φεβρουαρίου 2020 / 11:53
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή αθλητών από 55 ομάδες, η σημαντικότερη κολυμβητική

διοργάνωση της χειμερινής περιόδου που πραγματοποιήθηκε 7 – 9 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ αν και είχε δικαίωμα συμμετοχής με 5 αθλητές τελικά έλαβαν μέρος μόνο 3. Σημαντικές οι απουσίες της Χρυσικοπούλου Εύηνας και της Τόμπρου Χρυσάνθης που λόγω ασθενειών και υποχρεώσεων δεν έλαβαν μέρος αν είχαν επιτύχει τα όρια. Μαρία Καβαλιεράτου - Ρέγγη και Λαβράνος εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο με καλύτερη εμφάνιση αυτή της Μαρίας Καβαλιεράτου που κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα 50 και 100 ελεύθερο παγκορασίδων ενώ ήταν 9η στα 50 πεταλούδα πετυχαίνοντας παράλληλα και ατομικά ρεκόρ.
Η Ρέγγη κάνοντας ένα γρήγορο πρώτο 25αρι, προηγήθηκε στα πρώτα μέτρα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει σημαντική βελτίωση χρόνου. Ο Λαβράνος με κάποια λάθη στην τεχνική έμεινε τελικά 14ος στην τελική κατάταξη στα 50 ελεύθερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τα πρώτα μετάλλια για την Κέρκυρα σε μεγάλη διοργάνωση μετά από χρόνια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος από την Κέρκυρα προπονούμενοι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες! Το ΔΣ και οι προπονητές εύχονται καλή συνέχεια και περισσότερες διακρίσεις στους αθλητές τους.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.