Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλέκος Αυλωνίτης: Παρά τις αντιξοότητες, η Σπυριδούλα Καρύδη μάς κάνει υπερήφανους»

Σπυριδούλα Καρύδη
10 Φεβρουαρίου 2020 / 13:20

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή την επιτυχία, της Σπυριδούλας Καρύδη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 της Κωνσταντινούπολης και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν,

ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η μεγάλη επιτυχία της Σπυριδούλας Καρύδη μας κάνει διπλά υπερήφανους ως Έλληνες και ως Κερκυραίους. Μας δίνει μεγάλη χαρά με τη διπλή της επιτυχία. Το χρυσό μετάλλιο που την καθιστά πρωταγωνίστρια για το επόμενο διάστημα στο τριπλούν, αλλά και την υπέρβαση της μέχρι σήμερα, ατομικής της επίδοσης.
Η κορυφαία αυτή, στιγμή για μία νεαρή αθλήτρια αποτελεί ένα μεγάλο κατόρθωμα τη στιγμή, που οι αντιξοότητες που συναντούν όλοι οι αθλητές που μας εκπροσωπούν με τα εθνικά χρώματα, αντιστέκονται σθεναρά στην εικόνα της χώρας μας, που στέκεται και πάλι στα πόδια της. 
Ο αγώνας της Σπυριδούλας αποδεικνύει σε όλους μας, ότι με την αισιοδοξία, την τόλμη και το αγωνιστικό πείσμα που τη διακρίνει κάθε στόχος είναι δυνατός. Ότι κι η δική μας προσπάθεια και σκοπός για να απολαμβάνουν όλοι, οι πολίτες το δικαίωμα στην άθληση, μπορεί να στεφθεί από επιτυχία.
Η στιγμή τώρα, ανήκει στη Σπυριδούλα, στον προπονητή της και τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, καθώς και στην οικογένειά της που αποτελεί τον άοκνο υποστηρικτή των προσπαθειών της.
Θερμά συγχαρητήρια!»