Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργαζόμενοι ΟΤΑ Κέρκυρας: «Απαράδεκτη η επίθεση Μαχειμάρη»

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κέρκυρας
06 Φεβρουαρίου 2020 / 13:33

«Καλούμε τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του σε βάρος των συναδέλφων μας οι οποίοι έπραξαν άριστα το υπηρεσιακό τους καθήκον...» τονίζει μεταξύ άλλων στην καταγγελία του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλουν την απαράδεκτη -όπως τη χαρακτηρίζουν- επίθεση του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργου Μαχειμάρη, προς τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κέρκυρας.

Στην ανακοίνωση, η οποία φέρει την υπογραφή του προέδρου του Συλλόγου, Σταμάτη Κορφιάτη και της αναπληρώτριας γραμματέως, Σωτηρίας Αφεντουλίδοιυ, αναφέρονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη επίθεση του δήμαρχου Βόρειας Κέρκυρας, που εντέχνως συκοφάντησε τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, δυσφημίζοντάς τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην κοινή γνώμη και στα μέσα ενημέρωσης, κατά την από 03/02/2020 δημόσια συνεδρίαση του, με αφορμή τη συζήτηση του θέματος περί έγκρισης της υψομετρικής μελέτης των οδών της πολεοδομικής μελέτης στην περιοχή «Ερημίτης».

Η από 20/11/2019 εμπεριστατωμένη εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας κατατέθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η οποία συνεδρίασε στις 16/12/2019, παρουσία του δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας και συνεπώς ήταν ενήμερος για την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αφού αναρτήθηκε στο πρόγραμμα διαύγεια στις 16/01/2020 κατόπιν τέθηκε υπόψη του Δημοτικού Συμβούλιου Βόρειας Κέρκυρας προς έγκριση.

Κατά τη συζήτηση του θέματος, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας αντιμετωπίστηκαν από το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κατά τρόπο απαξιωτικό. Ως σύλλογος θεωρούμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία λειτούργησε σύννομα, άρτια και επιστημονικά.

Καλούμε τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του σε βάρος των συναδέλφων μας οι οποίοι έπραξαν άριστα το υπηρεσιακό τους καθήκον.

Επιφυλασσόμεθα για κάθε περαιτέρω νομικό δικαίωμα μας».