Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εφαλτήριο ο ΑΟΚΚ για τους νεαρούς παίκτες

Superleague 2
05 Φεβρουαρίου 2020 / 17:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο ΑΟΚ Κέρκυρα να μην είναι σε θέση να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, η μια ήττα να διαδέχεται την άλλη

και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα να μην έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά είναι ένας σταθμός για κάτι καλύτερο. Σίγουρα γνώριζαν ότι ερχόμενοι στον ΑΟΚ Κέρκυρα θα είχαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά πιστεύοντας στους εαυτούς τους και κυρίως ότι η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα ήταν εφαλτήριο για αυτούς για κάτι καλύτερο και θα μπορούν να δείξουν τις δυνατότητές τους με απώτερο σκοπό να διακριθούν και να βρουν καλύτερο σταθμό στην καριέρα τους.
Αυτός ο λόγος ήταν και ο κυριότερος που πολλά παιδιά θέλησαν να φορέσουν τη φανέλα του ΑΟΚΚ, ο οποίος φτάνει τα είκοσι χρόνια σχεδόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έχει κάνει το δικό του όνομα στον χώρο. Ήδη κάποιοι από αυτούς που έφυγαν στο τέλος του Δεκεμβρίου να βρήκαν αλλού ποδοσφαιρική στέγη και να προχωράνε.
 
Στον Πλατανιά ο Βουκελάτος
 
Ο Μάκης Βουκελάτος, ο οποίος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Εργοτέλη πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, συνεχίζει την καριέρα του στον Πλατανιά. Ο 21χρονος εξτρέμ προπονήθηκε εδώ και μέρες στο Μάλεμε και το θέμα της μεταγραφής του ολοκληρωθεί και τυπικά την Τρίτη, και ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά πλέον, τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Τάτση. Μάλιστα ο επιθετικός που ήρθε για ένα εξάμηνο στον ΑΟΚΚ, είχε φορέσει και παλιότερα τη φανέλα της κρητικής ομάδας, όταν δόθηκε δανεικός από τον Πανιώνιο.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια