Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεοδοσιάδης: Περιμένουμε παίκτες για να δημιουργηθεί αξιόμαχο σύνολο

ΑΟΚ Κέρκυρα
28 Ιανουαρίου 2020 / 17:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της Δευτέρας ανάμεσα στον ΑΟΚ Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό, το θέμα δεν ήταν το αγωνιστικό,

στο οποίο κέρδισε εύκολα η ομάδα της Βοιωτίας με 4-0, αλλά το αν υπάρχει μέλλον για τον ΑΟΚΚ, που βρέθηκε στο γήπεδο με μόλις 12 ποδοσφαιριστές.
Ως ο πιο αρμόδιος για να ενημερώσει, ο προπονητής της ομάδας περιμένει παίχτες για να συνεχίσει, αφού όπως τόνισε ούτε προπόνηση δεν μπορεί να κάνει η ομάδα. Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη δίκαιη νίκη του, έδωσε ακόμα περισσότερα στα παιδιά της ομάδας, που συνεχίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της ομάδας και από τη στιγμή που ως την Παρασκευή υπάρχει περίοδος μεταγραφών είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς περιμένουμε και έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι από την Τρίτη 28/1, η ομάδα θα εκδώσει δελτία. Ήδη έχουν έρθει τέσσερα παιδιά και συνολικά πάμε για 7- 8 ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από την Super League 2 και τη Football League. Τους περιμένουμε, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα να κατεβαίνει με 12 ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση που δε λυθεί το πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει μέλλον. Είμαστε μόνο 12. Δε γίνεται να ολοκληρώσει τη σεζόν η ομάδα κι ενώ απομένουν 15-16 αγωνιστικές. Ούτε προπόνηση δε γίνεται με 12 ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πάντως πως οι μεταγραφές θα γίνουν κανονικά».
Ως το απόγευμα της Τρίτης 28/1 δεν υπήρξε καμιά επίσημη πληροφόρηση για μεταγραφές, αλλά αυτές μπορούν να ολοκληρωθούν είτε αργά το βράδυ της Τρίτης, είτε την Τετάρτη και όπως είπε ο προπονητής του ΑΟΚΚ έχουν έρθει τέσσερις παίχτες και λογικά με τον Εργοτέλη την Παρασκευή τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια