Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ενιαίος Φορέας στηρίζει τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων ενόψει Καρναβαλιού

Ενιαίος Φορέας
16 Ιανουαρίου 2020 / 14:32

«Με τη στήριξη και τη συμμετοχή στα δρώμενα βοηθούμε στην ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη μας, συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης και του νησιού μας...»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την πρόθεσή του να στηρίξει τις προσπάθειες, τις οποίες θα κάνει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων για την αναβάθμιση του Κερκυραϊκού Καρναβαλιού, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «ο Ενιαίος Φορέας στηρίζει τις ενέργειες που στοχεύουν στην αναβάθμιση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας και συγκεκριμένα τις ενέργειες αναβάθμισης του Κερκυραϊκού καρναβαλιού.

Με τη στήριξη και τη συμμετοχή στα δρώμενα βοηθούμε στην ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη μας, συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης και του νησιού μας».

Η στήριξη του Ενιαίου Φορέα στις προσπάθειες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων ενόψει των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων γνωστοποιήθηκε έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα, Παντελής Γιαννούλης και μέλη του Δ.Σ. με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Χρυσούλα Τόμπρου.