Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα προς τα Πολιτιστικά Σωματεία για το 23ο Φολκλορικό Φεστιβάλ στην Κέρκυρα το Μάρτιο

23ο Φολκλορικό Φεστιβάλ
15 Ιανουαρίου 2020 / 09:24
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάλεσμα προς όλα τα πολιτιστικά σωματεία κάνει το Δ.Σ. του Λαοδάμαντα, που διατηρούν χορευτικά τμήματα

Ελληνικών χορών, ότι το «23ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας» θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, στις 23 και 24 Μαρτίου 2020, με ανοιχτή την περίπτωση τριήμερου, ανάλογα με τις συμμετοχές.
Πρόκειται για εκδήλωση που τιμά την εθνική επέτειο και συμβάλλει στον εορτασμό της μέσα από το χορό, το τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική και καταβάλλεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων & τον Δήμο Κέρκυρας.
Στο 23ο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος χορευτικά τμήματα παιδικά, σύμφωνα με απόφαση από σύσκεψη φορέων (2018), ενώ τμήματα ενηλίκων θα εμφανισθούν την πρώτη ημέρα από τα σωματεία που δεν διατηρούν ανήλικα τμήματα.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των συλλόγων που προτίθενται να συμμετάσχουν, καλούνται σε σύσκεψη την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 17:00 μμ στα γραφεία του Λαοδάμαντα (Σπ. Κοντομάρη 11, Πλατεία Ψυχιατρείου)

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.