Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογος Τεμπλονίου: «Στενεύουν απειλητικά τα χρονικά όρια...» (video)

Τεμπλόνι
10 Ιανουαρίου 2020 / 08:50

«Από την νέα Δημοτική Αρχή, παρ όλες τις εξαγγελίες, καμία προώθηση της ανακύκλωσης και της μεθόδου διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή όπως και της κομποστοποίησης δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα...»

ΤΕΜΠΛΟΝΙ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Βίντεο με την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται στις πρώτες μέρες του 2020 ο πολύπαθος Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στο Τεμπλόνι, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου.







Το κείμενο, το οποίο συνοδεύει το βίντεο του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, αναφέρει τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην αρχή του νέου έτους με τις ευθύνες να διαιωνίζονται και με δεδομένα πως τα αδελφατα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να εκκενωθούν από τα δέματα, καθώς επίσης και το οικόπεδο των 52 στρεμμάτων έχει ήδη καλυφθεί κατά το 1/3 από δέματα αφενός και αφετέρου έχει αδειοδότηση μέχρι 18-4-2020.

Από την νέα Δημοτική Αρχή, παρ όλες τις εξαγγελίες, καμία προώθηση της ανακύκλωσης και της μεθόδου διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή όπως και της κομποστοποίησης δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο χώρος αλλά και τα χρονικά όρια στενεύουν απειλητικά και από ότι φαίνεται το αδιέξοδο και για φέτος θα είναι και πάλι μπροστά μας...»